Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Margonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od miesiąca gram w margonem. Niedawno dowiedziałem się, że są do niego boty, a że nie jestem zwolennikiem expienia i siedzenia cały dzień przy kompie aby coś osiągnąć postanowiłem ściągnąć takowy (Mianowicie EasyMargo 1.9) ale od jakiegoś czasu do margonem został wprowadzony nowy silnik, na którym ten bot niestety niedziała ;/. Miałbym prośbe i byłbym wdzięczny gdyby ktoś z utalentowanych programistów zrobił takiego bota pod ten właśnie nowy silnik. Najlepiej gdyby bot potrafił:

-Leczyć się od x hp x mixem

-Expić samodzielnie

-Zbierać lota(opcjonalnie do wyboru co ma brać)

-Stać na elitach/e2

-Zmieniać strzały gdy tych 50 lub mniej

Gdyby ktoś zajął się takim projektem byłbym wdzięczny(nietylko ja oczywiście gdyż ta gra ma naprawdę dużą grywalność) .

Dziękuję.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam kiedyś napisałem bota. Klikał mi po prostu na wybrane kordy i atakował. dodatkowo miałem skrypt autopotowanie i autozbieranie lootu. Dodatkowo drugi programik sprawdzał co 2 sekundy czy mam strzały i zakładał jak mi się kończyły. Niewykrywalny

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...