Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Paint Tournament - FAZA I

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy z pojedynkami pojawią się jutro w okolicach godziny 18. Będą one zawierać między innymi temat, na jaki macie wykonać swoje prace. Od pojawienia się tematów będziecie mieli 48 godzin na wykonanie i wysłanie prac do mnie na PW. Po upływie 48 godzin opublikuję obie prace w temacie z pojedynkiem i rozpocznie się głosowanie trwające 48 godzin. Po zakończeniu głosowania zostaną podliczone głosy i ogłoszone wyniki fazy pierwszej. Jej zwycięzcy przechodzą do kolejnego etapu turnieju.

Lista uczestników została wymieszana na stronie random.org, oto ona:

TKKET.png

Drabinka turniejowa prezentuje się więc następująco:

mMnG4.png

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Też się zapisywałem, a mnie tu nie ma -.-

PS. Mam nadzieję że drzewko turniejowe stworzone było w paincie.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Też się zapisywałem, a mnie tu nie ma -.-

PS. Mam nadzieję że drzewko turniejowe stworzone było w paincie.

Tak się zapisałeś, że nie ma twojego posta w zapisach, ale masz szczęście, bo Wredna powiedziała, że może odstąpić swoje miejsce.

Dopisałem cię.

Wszystko tworzę w paincie, z bardziej zaawansowanych programów to mam gimpa na linuxie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

a ja jestem miszczem painta a nie widziałem zapisów i mnie nie ma :(<--- Smutam

Jak wszystko dobrze pójdzie to się zorganizuje 2 edycję.

Km5iG.png

Opublikowano

To ja jestem na tyle miły, iż odstępuję Ci moje miejsce ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Byłeś pierwszy, a mi się nie chce po raz kolejny poprawiać tematów. Załapie się na następną edycję.

Km5iG.png

Opublikowano

Konkurs jest zorganizowany głównie z myślą o użytkownikach. Wolałabym patrzeć na wasze prace, niż coś tworzyć i straszyć tym ludzi :P

Bierz moje miejsce i nie pierdziel :) Wole photoshopa niż painta :P

Opublikowano

O widzę, że mam solo z jakimś bykiem :D

Dobry pomysł z tym Tournamentem :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

oo , Manderigon moim przeciwnikiem ;D Będzie trudno ^_^ no cóż, spróbuję xD w końcu liczy się zabawa, a nie wygrana ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Powodzenia, coś mi się wydaje, że będzie to najciekawszy tournament ze wszystkich, lol.

Mam nadzieję, że będzie następna edycja, bo taki weteran painta jak ja MUSI wziąć w tym kiedyś udział :P

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Powodzenia, coś mi się wydaje, że będzie to najciekawszy tournament ze wszystkich, lol.

Mam nadzieję, że będzie następna edycja, bo taki weteran painta jak ja MUSI wziąć w tym kiedyś udział :P

Nie musisz się martwić, na jednej nie poprzestanę. :D

Km5iG.png

Opublikowano

Ty pisaleś

6. Prace wysyłamy do mnie na PW.

A sam bierzesz udział wiec moim zdaniem to nie bd sprawiedliwe:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
Były wgl zapisy? O_o

Tak, w niecałe 24h zapisało się tyle osób :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Ty pisaleś

A sam bierzesz udział wiec moim zdaniem to nie bd sprawiedliwe:)

Ten co ma pojedynek ze mną może wysłać pracę do Wrednej, a ona wrzuci do tematu po upływie 48h.

Km5iG.png

Opublikowano

Super.

Ja vs Tyler...

Lepiej bedziesz jak wstawisz prace nie mówiac ,która jest kogo.Tylko praca nr1 i praca nr2 a na koniec napiszesz kogo praca wygrala.Polowa ludzi tylko zobaczy nick i wybiera tego kogo woli nawet nie patrzac na prace. (Jezeli tak jest to sorry ale nie widze nic takiego w temacie a na forum nie zagladam do pojedynkow graficznych.)

Powodzonka wszystkim.Moze sie przydac.Miszczu painta przybywa.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Super.

Ja vs Tyler...

Lepiej bedziesz jak wstawisz prace nie mówiac ,która jest kogo.Tylko praca nr1 i praca nr2 a na koniec napiszesz kogo praca wygrala.Polowa ludzi tylko zobaczy nick i wybiera tego kogo woli nawet nie patrzac na prace. (Jezeli tak jest to sorry ale nie widze nic takiego w temacie a na forum nie zagladam do pojedynkow graficznych.)

Powodzonka wszystkim.Moze sie przydac.Miszczu painta przybywa.

Taki był zamysł tego działania.

Km5iG.png

Opublikowano

No nic będzie ciekawe widowisko :)

Niestety, ale zobaczyłem ten temat było już full uczestników i się nie zapisałem.

Powodzenia wszystkim :)

Opublikowano

No nic będzie ciekawe widowisko :)

Niestety, ale zobaczyłem ten temat było już full uczestników i się nie zapisałem.

Powodzenia wszystkim :)

Co ciekawe cała lista zapełniła się w jedyne 16 godzin (od 23.00 do 15.00), biorąc pod uwagę fakt, że większość to godzinny nocne, to jeszcze lepszy wynik.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...