Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń ?

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak posiadam m4, AWM, DE, i mam 82k, caly czas losuje M4 Custom i chuja ;P. Mam zamiar kupic anaconde, ale bedzie mnie stac na jeszcze jedna dobra bron i tu rodzi sie pytanie jaką ? Co polecacie.

Myślałem nad:

-QBZ

-TAR

-AK 47

help4you.png

Opublikowano

Ja kupiłem Tar'a 21 i nie narzekam na niego. Jest to dobra broń mogę Ci ją polecić, ale AK 47 i QBZ też są dobrymi broniami. Tylko trzeba umieć z nich strzelać. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

QBZ to bardzo celna broń znowu jak ogarniasz ak to można a tara trudniej opanowac niż ak więc QBZ albo czekaj na berrette

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

na berette mam juz raczej lvl. hmm zastanowie sie jeszcze. Pozatym musze jeszcze dozbierac bo mam jakies 85k , kupie anaconde i wtedy albo QBZ albo ak

help4you.png

Opublikowano

nic nie zwiększyli -.-

ale i tak radzę AK-47

(o krissu nie ma mowy będą cię tylko nazywać noobem i kickać z roomów)

(czemu kriss jest noobską bronią ?

-35/105

- mały recoil )

ja kupiłem AK i naprawdę POLECAM (zostało mi jeszcze 580 000 gp ...)

Polecam

QBZ

TAR

SCAR LIGHT

Polecam

QBZ

TAR

SCAR LIGHT

chyba cię coś boli !

scar light ?

jesteś z rodu noobów ?

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

dalej nie wiem ;P dzisiaj znowu dorwalem TARa z ziemi to sie heady same od siebie posypaly nic nie musialem celowac. QBZ hmm kiedys mialem na NA nie ogarnialem w ogole ale teraz bym ogarnial na luzie, ma spory DMG cos jak AK ale duzo mniejszy odrzut. AK nie wiem nie wiem :P

Może tak. mam: M4, AWM i DE oraz ok. 100k GP teraz kupie anaconde i zostanie ok. 60k GP co za to kupic ? z góry mowie ze nie bede kupowal zadnych dodatkowych backpackow jak juz extra granade bo mam po 2x flash i 2x smoke.

help4you.png

Opublikowano

Kupuj SG552 albo Auga ;)

I też zależy jak grasz. Grasz długo? Bierz Ak-47 albo SG552

Grasz od nie dawna? Graj M4, albo kup K-2.

I nie można polecić za bardzo broni, bo wszystkie które są wyżej wymienione (oprócz ofc Scar Lighta i Krissa) są bardzo dobre.

Decyzja należy do ciebie.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Nie bierz scar lighta bo co z tego jak po jakims czasie zmienisz na m4 przykladowo i nie bedziesz mogl ogarnac. Ak jest dobre ale to tez zalezy ile masz fps

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wszystko zależy od FPS'ów, jeżeli masz słabego kompa i mały FPS to niczym nie będzie Ci dobrze iść, chyba że się przyzwyczaisz grać na laggach ^_^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

AK ma duży recoil dlatego jak później będziesz brał scar light to same multi będzie walił

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...