Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda czyli ch*j nie czlowiek..

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo... czy wy tez macie wrazenie, ze :

Jezeli kali umrze nikt nie placze. Jak umrze wielki wódz płacze cały naród, a kto tego nie robi dostaje w prezencie kawałek metalu w ładnym opakowaniu lecący 300m/s. Albo jak leszek sie rozjebie to wszyscy placza, lub gdy jakas debilka jebnie zaczadzone dziecko o kraweznik,.... a jak codziennie porywane jest dziecko nikt nie placze. Nasze spoleczenstwo jest tak popierdolone?? Wypowiadajcie sie xD

graphic.png

Opublikowano

racja co sekunde ginie 100 osob (podobno) a oni placza ze jakas madzia zajebala o kraweznik cipka i ma dziecko

@down tak tak dobrze co minute moj blad a 156 sie rodzi ;p

Opublikowano

@up Już bardziej co minute, czytałem kiedyś o tym artykuł i było że 100 osób na minute.

Tez uwazam ze czasem to spoleczenstwo jest jebniete

Opublikowano

Smierc 1 osoby to tragedia, smierc setek to statystyka

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Kłóć się z porządkiem świata na forum...

http://www.youtube.com/watch?v=U85ujwW26ak

Tak jest świat urządzony, co 2 sekundy ktoś na świecie umiera, rozgłaśnianie sprawy to zbiegi okoliczności, gdyby Rutkowski się tym nie zainteresował, to o Madzi może byłby 1 artykuł w Fakcie o matce preparującej śmierć dziecka

Są równi i równiejsi, to samo dotyczy też rozdmuchania ich śmierci. To naturalne, że znanego człowieka będzie opłakiwać więcej ludzii niż szarego "Kowalskiego"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

świat jest tak skonstruowany po prostu. trzeba mieć na to wyjebane i tyle.

Iść do przodu iść, iść cały czas

Iść do przodu iść, iść cały czas

Każdy z nas widzi świat przepełniony kiczem

I stara się prowadzić prawie normalne życie

fs_overall.png

Opublikowano

Ja czytałem że co sekunde ginie 1-2 osoby a rodzą się 2-3 co oznacza ze nas przybywa cały czas.

Jak umrze wielki wódz płacze cały naród, a kto tego nie robi dostaje w prezencie kawałek metalu w ładnym opakowaniu lecący 300m/s

Pierdolenie o szopenie gówno prawda.

Każdy temat śmierci porusza inaczej bo to że murzynki umierają w afryce to? Nic na to nie poradzimy tak było jest i prawdopodobnie bedzie. Kobiety porusza smierc jakiegos małego dziecka a mężczyzn juz nie tak bardzo jak kobiet.Chodzi o psychike.. ja osobiście przeżywam śmierc mi znajomych ludzi bo prawda jest taka ze nie mam wplywu na niczyją śmierć a zamartwianie sie takim czyms jest bezsensowne. Jednak moim zdaniem to dobrze ze ludzie (niektorzy) sa wrazliwi na temat smierci lecz z 2 strony sa tacy co jej sie boją a niestety to nie dobra cecha. Kto wie moze jutro wsiade do autobusu będe miał wypadek i nie przeżyje? Kto będzie po mnie płakał? Rodzina i znajomi reszta ma takie coś w dupie i moim zdaniem nikomu w łebie sie nie popierdoliło każdy może odczuwać wiadomość o czyjejś śmierci na swój sposob

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie gówno prawda.

Wiesz, że jak "wódz" w korei zdechł to był przymus płaczu? Torturowano wszystkich, którzy nie byli przygnębieni z tego powodu, nie wylewali ton łez itd... 30% zabito - a reszta to obozu pracy. Taka prawda. Jednak pochodzenie ma znaczenie... Jakby teraz tuska wyjebało ( bomba np. ) to by wszyscy ryczeli + żałoba 5 dni.....

graphic.png

Opublikowano
Wiesz, że jak "wódz" w korei zdechł to był przymus płaczu? Torturowano wszystkich, którzy nie byli przygnębieni z tego powodu, nie wylewali ton łez itd... 30% zabito - a reszta to obozu pracy. Taka prawda. Jednak pochodzenie ma znaczenie... Jakby teraz tuska wyjebało ( bomba np. ) to by wszyscy ryczeli + żałoba 5 dni.....

To jest wszystko na pokaz...

Nie wiem skąd wziąłeś pomysł na ten temat... Temat z tym całym Sosnowcem jest wyczerpany.;x Nie tak dawno temu znaleziono tam dwa płody, czytałem o tym, i jakoś nie było tak głośnio jak z tą Magdą.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Starajcie się być papieżem lub prezydentem a na pewno o was będzie głośno ;)

Gdyby mówili o każdej zabitej osobie to by reklam nie było .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Up.

Uważasz, że jakby nie było reklam to by było źle?? ^_^

Jak dla mnie jest to też bardzo interesujące zjawisko, ale nie umiem go wytłumaczyć, przecież są bardziej makabryczne zdarzenia i nikt nic o nich nie pisze. o.O

Opublikowano

Jezusie! Czy wy nie rozumiecie że to wszystko jest zrobione dla oglądalności, na początku zostaje porwane dziecko (caly naród stwierdza "o kurwa! Musze ogladać jutrzejsze fakty by się dowiedzieć co się z nią stało) to oglądają i dowiadują się że to matka zabiła dziecko to wtedy cały naród stwierdza "o kurwa mousze oglądać jutro srakty by dowiedzieć się na ile lat ja do więzienia wjebali) i tak telewizja na głupich polaczkach zarabia miliony :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wiadomo że na świecie cały czas coś się dzieje, ale media często próbują ukryć pewne informacje, po prostu jak by nigdy nic jadąc po jakimś jakże zwyczajnym, codziennym dla całego świata przypadku .

Media zawsze szukały, i będą szukały zawsze w niczym czegoś na co zwróciłaby uwagę cała Polska, zamiast skupiać się na informacjach przydatnych dla całego społeczeństwa .

To co robią nasze media to tylko przykrywka by "puści" ludzie nie umieli dostrzec prawdziwych problemów .

Media kojarzą mi się z pewnym filmem, którego tytułu niestety zapomniałem .

film polegać miał na przedstawieniu toku myślenia, oraz inteligencji naszego obecnego i przyszłego rządu . Rząd z biegiem czasu stawał się coraz większymi bezmózgami, wybierającymi zamiast mydła 'gówno' ...

Ludzie wierzyli we wszystko zaś, co pokazywał nasz rząd oraz media, z biegiem czasu świat zsunął się do poziomu sprzed początku naszej ery, gdzie jesszcze mało kto wiedział już do czego służy woda . . .

Ludzie byli cały czas usatysfakcjonowani i pewni wiary, że wszystko leci w bardzo dobrym kierunku ...

* Co do samej "Madzi made in Tvn", tak na prawdę nikt się tym nie przejmuję, każdego jedynie zastanawia

'kto to zrobił', ''jak to się stało', 'jaka kara będzie kara dla sprawcy', po czym dowidzenia ...

P.S. to nie społeczeństwo jest "pojebane", to człowiek gdy staje się Bogiem, staję sie szatanem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...