Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lilith

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wbilem mojemu petowi 50 lvl i chce go zamienic w lilith. Gram szelma wiec chyba mam ja robic pod sile i tu pytanie do was. Czym roznia sie te 3 babki (lilith plomienna, wietrzna i wladczyni) i jak zrobic dana. Jak cos na chwile obecna mam Astre.

Opublikowano

Generalnie to jest tak, że najpierw jest nietoperzyk i w zależności od tego jak go karmiłeś i jakie było jego przywiązanie zmienia się na jednego z demonów. Podobnie jest z przemianą w Lilith. Zależy od karmienia i przywiązania. Napiszę Ci dokładniej jak będę w domu, bo teraz na informatyce siedzę i nie mam czasu szukać tego. ;p

Opublikowano

Masz tu link może się dowiesz czegoś

polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Lilith

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Widzialem ten Link ale duzo mi nie pomaga ;D

Najlepsza dla Ciebie powinna być płomienna lilith,drogę rozwoju masz w linku ,ktory dal kolega powyzej

//Zakaz handlu.

Opublikowano

ale jesli źle rozdałes staty to muszisz cofać

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ale Wy wiecie o tych petach na priwkach ;) Muszę się pochwalić kupiłem wietrzną lilith za 900kk 47 lvl dobre nie? :D A teraz do rzeczy ;) Jak masz Astrate to możesz wybrać albo władczą albo płomienną. Powiem Ci tak : Oby dwie są potem do wiesz czego ;) Najlepsza jest potem wietrzna,ponieważ

- Plasterek (płomienna nie ma)

- Pasywe na def ( Tylko ona ma )

- Pasywa na atk (Władcza nie ma)

- Pasywa na staty

-Stun obszarowy,trwa 1 min ale przynajmniej w przeciwieństwie do miśka nie usuwa efektów,czyli nie skamienia (Tak to się pisze?)

Płomienna potem szybko pada,natomiast Władcza ma dużo uników (więcej od vickiego po pasywach) ale co dadzą jej uniki skoro moby potem mają tyle celki że na nic to a po za tym ani atk dużo ani def. Więc wychodzi,że wietrzna najlepsza ;) Pozdro :P

Opublikowano

Dobra ale ja chce sie dowiedziec jak zrobic plomienna albo wladcza ;pp

Pkt w astre dalem tak :

230 str

150 con

50 dex

Opublikowano

Przeczytaj uważnie to

polski-lastchaos.wetpaint.com/page/Lilith

(kolega wyżej też podał Ci tego linka ;p) i ogarniesz jak pozmieniać. Lepiej się tego wytłumaczyć nie da. ;D

Opublikowano

To skoro ja mam astre to i tak pozostaje mi zrobic tylko plomienna lub wladczyni wiec co mi pieprzysz o wietrznej ??

Opublikowano

Po pierwsze : Nie 'pieprze' tylko mówie,że się nie opłaca ich potem mieć

Po drugie : Kultura obowiązuje,chyba że tak do Ciebie mówią.

Po trzecie : Jeżeli jesteś taki już powiem "Tępy" że nie widzisz co jest tam napisane.Ciężko skumać,że płomienna wymaga mniej lojalnośći a władcza więcej.

Trudno skumać?

P.S to jest Władcza a nie władczyni.

Opublikowano

Po prostu brak mi słow. Zawsze znajdzie się jakis Debil co kurwa musi utrudniac.

W dupie mam to forum, poniewaz wiekszosc ludzi co odpisuja na komentarze to zwkle debile.

Dziekuje i dowiedzenia nie mam wiecej pytan ;))))

Tak kurwa pisze komentarz pod komentarzem mozecie mnie zbanowac ;)

// Odpocznij 24h :) - zielinskipawel4

Opublikowano

Wszystkich oceniasz swoją osobą? Popatrz na siebie,jeżeli u Ciebie w domu takie rzeczy do Ciebie mówią to już Twój problem i nie musisz innych obrażać bo agresja wzrasta. Próbowałem pomóc a nie utrudnić ;) Powtarzam : nie oceniaj innych swoją osobą ;D Pozdro.

// A dla pana 5% - zielinskipawel4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...