Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Xray !-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Mam zainstalowane oby dwa te anty x-reye

I w jednym miescu dobrze buguje klocki i xray nie dziala a kawałek za w przeswietla normalnie teren.

Jak to moge naprawić ?

Cześć.

Opublikowano

A i teraz się tym bawiłem i Jak zainstalowałem sam NoXrey to wcale nie działa <- odinstalowałem go. Zainstalowałem Orebfuscator To też taki sam rezultat jak przy NoXray. Jedynie jak były oby dwa zainstalowane to coś bugowały te kolcki ale tylko w małym obszarze :((

Cześć.

Opublikowano

Ale gdy zainstalowałem sam Orebfuscator To nie działa.. Znaczy działa ale buguje tylko klocki w pewnym miejscu... Albo ja mam tylko tak że w innych widzę normalnie..

Cześć.

Opublikowano

Chyba nalezy zamknac temat, kid sie nie sprawdzasz, godzina miala byc a temat nadal otwarty, a co do pluginu to masz cos spiepszone z pluginami, bo orebfuscator powinien ukrywac wszystkie klocki.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

@up orebfuscator ma tzw 2 tryby pracy ( jeden ukrywa drugi natomiast wszędzie daje fake złoża

@topic a masz odpowiednią wersje bukkit i anty-xray ?

Opublikowano

Najlepsze są domyślne ustawienia , pamiętaj , że jak wejdziesz graczem posiadajacym Operatora - orebufoscator nie bedzie na niego działał.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...