Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dymer online old sql cap 80 suns 8D

Wakabajaszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeden z najlepszych serverow na jakich gram nie jest to kolejny server 11 12 13D server 8D cap

i nie trzeba duzo mowic

strona glowna :www.dymeronline.com

typowy oldsql TYLKO CH

Raty servera

SERVER RATES: EXPERIENCE: 35x GOLD DROP: 1x TRADE GOODS: 200x ALCHEMY: 2x SKILL POINTS: 40x SOX DROP: 0.5x ITEM DROP: 35x

Teraz tak server jest online 2 miesiace juz obciazenie servera 250/1000 bylo wczoraj takze niezle jak na priva

OBECNIE DEVIL SPIRIT WYLACZONY poniewaz na cap 80 nigdy dev nie bylo

niski donate 2$ za 100 silkow mozna sms(chwilowo opcja off)

no i paypal wszystko amcie na stronce bardzo aktywna spolecznosc przyjazni gmowie liczne eventy

pvp turniej 4v4

uniq

hide&seek

ctf i wiele wiele wiecej

naprawiono wiele bugow miedyz innymi z puri pilami

na serverze mozna uzywac bota sztuk 1 :)

aha Polska Guild SkyLine rekrutuje posiadamy kilku bardzo dobrych graczy z hellroad. no i to w sumie tyle za tydzien planujemy najazd na fortece oczywiscie pomagamy w guild z alchemia premy + avatary dajemy rade

pisze chaotycznie poniewaz sie spiesze wiec za to przepraszam jesli ktos ma jakies pytania to mozna na priv w grze lub tutaj nick Wakobajaszi

aha komentarz co do rate uwazam ze rate jest ok sox drop X0,5 poniewaz 35X0,5= 17,5 sox rate ale jest obnizony z tego co wiem do 12 bo to jeszcze za duzo bylo itemki startowe 10m i jakies tam pierdolki avatary drogie niestety ale poniewaz server posiada opcje votowania za co jest 20 silkow na dzien nie jest to problemem suny w npc 8D choc itak sa drogie i niepotrzebne wg mnie aha w grze pokazuje mastery 330 nie sugerowac sie tym mastery jest 300!!!!

Opublikowano

Jeszcze niegram ale z tego co dowiedzaiłem się na ich stronie można łatwo zgarnąć free silki za vote.

Vote for Dymer

Rules:

- You can only vote once in 24 hour on each link.

- You get 5 silk after a succesfull vote

- If you try to vote 2ce on the same link you wont get silk.

- Our system checks every vote and that takes up to 30 mins to process.

- Silks will be granted 30 minutes after the vote.

- If you try to abuse the system it will detect it and block your acces to the website

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ja niesciagam dopuki niebede wiedzial na jakich plikach to stoi.

BTW. za te 4 reklamy niedostaje sie 20 silkow a 40, przynajmniej ja tak dostalem przed 30minutami temu.

Opublikowano

update wczoraj byl dosc ciekawy

- PVP Area

- Unique names and groupspawn fix

- Prison added

- Contribution update

- CTF messages 100% correct.

- Adding teleports to PVP Area

Opublikowano

Ten gold drop jest dosyć mały coś? Nie uważacie.

Ale ogólnie powiem Wam brakowało mi takiego serwera. 8d china/eu. Teraz tak patrze Sp x 40 jest, a item drop x35 także nadrabia to bo gold x1

Opublikowano

nooo server przekroczyl dnia dzisiejszego 350 graczy online naprawde warto :))) w niedziele forteca pm w grze Wakobajaszi AceWako robimy plvl sa u nas ludzie z serverow sparta greece :)) dobrze znani zapraszamy

Opublikowano

Żeby zagrać na tym o to serwerze trzeba koniecznie ściągać od nich clienta? Jeśli nie to można wiedzieć co to za wersja? Jestem w tym zielony. Z góry podziękował. ;)

Opublikowano

Tak , lepiej ściągnij clienta; )

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ten client nic CI nie da na serverach z plikami vsro :). Ściągnij normalnie z ich strony ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Opłaca sie wbić na ten serwer? Bo jak dla mnie max 80lv i eu/ch to jest serw idealny. Jakie są opinie grających? I czy jest jakiś bot dotępny do tego serwera płatny lub darmowy? :)

Opublikowano

Brzmi ciekawie jednak nie wytrzymalbym dlugo na tym serwerze z racji capu ( jestem milosnikiem capu 110 ) ale patrzac na sewer to niezle sobie radzi administacja co jest wielkim plusem. Zaciekawila mnie wasza guild, mozecie troche przyblizyc nicki osob ktore w niej sa wtedy moze jednak sie skusze zagoscic na tym serwerze.

True love survives all

Opublikowano

Ok czas na bum przepraszam za niekatywnosc

Czas na bumping cheesy.gif na servie juz 800 graczy w tygodniu w wekend liczba siega 1K i server dostanie niedlugo upgrade to 1,5K

Ponadto dostalismy polskiego GM nick Kubis

Guild SkyLine Rekrutuje pm w grze AceWako

Server wymiata :D wg mnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no no widze ładnie, własnie sciagam :P co prawda transfer 100kb/s >.< no ale nic z checia dojde do jakiejs polskiej aktywnej gildi nick chyba NoRespect

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny server sporo polaków.

Aktualnie zmiana maszyny serverowej na mocniejszą. Liczna graczy oscyluje w granicach 800-1200 online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...