Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zacząć

adambuszelen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcę zacząć grę w Cross fire ale nie mogę. Kolega polecił mi tą grę więc wczoraj pobrałem, zrobiłem konto i jak chciałem się zalogować to coś tam o złym regionie było napisane. Odinstalowałem i pobrałem Cross Fire EU tylko że na tym EU nie da się w ogole konta zalożyć bo nie przychodzi e-mail z aktywacją.. Pobieram teraz West Coast i nie wiem czy dobrze... Pomóżcie.. Chcę grać z polakami i żeby nie było lagów, to które pobrać. West czy east?

Opublikowano

Na Crossfire NA nie da się zakładać nowych kont, ale na crossfire EU tak, może źle wpisałeś e-maila i dlatego ci nie przyszła aktywacja, może sprawdź po jakimś czasie i może ci dojdzie e-mail z aktywacją, a jak nie to spróbuj jeszcze raz założyć konto na cf EU

@2up nie nabijaj postów, każdy by się domyślił, że ty wszedłeś na ten temat by nabić posta, to twój pierwszy post w tym dziale, adambuszelen1 zapytał się west czy east, ja wogóle nie wiem o co chodzi i nie ma takich nazw crossfire jak west i east, a ty napisałeś pobierz west

@top Jakie West Coast? Jakie East?

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Jarek tu chodzi o to, że na z8games CrossFire jest do pobrania z Zachodniego Wybrzeża (West Coast)

oraz ze Wschodniego Wybrzeża (East Coast).

Są tam opcje Mirror 1, 2, 3, 4.

Pobierasz z tego, gdzie masz większą prędkość.

Opublikowano

Jeśli zakładasz konto to najlepiej na jakimś zagranicznym maila lub na gmail.com. Tam na bank musi przyjść link aktywacyjny. Aczkolwiek jeśli nie to jeśli masz Facebook'a to polecam się zalogować poprzez niego. ;) Co do gry to wersję Crossfire EU pobierasz stąd :

http://crossfire.gamerage.com/

Na środku masz taki duuży guzik DOWNLOAD NOW, więc na pewno zauważysz. ;) Albo możesz pobrać Downloader'a lub poprzez strony, na których są mirrory. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...