Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie konta

limak456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio pokłóciłem się z kumplem bo mnie wkurzył. Ale chce pokazać że to ja jestem górą i potrzebuje się dowiedzieć jak zbanować konto na crossfire (byle szybko) znając jego pasy. Proszę o odpowiedź. THX i pozdrawiam.

Opublikowano

Za hacki jakby chciał dostać to musi się pomęczyć bo pierwszy ban idzie zawsze na 3 dni a potem z górki.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

yyy a po co banować a nie lepiej zhakować ?? Napisz do mnie ja już znając pasy pożyczyłem sobie 4 konta xDD

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

a na to ma się swoje sposoby ;D

Ps. No nie mogę powiedzieć ponieważ zleci się dużo dzieciaków i będą sobie nawzajem kraść

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Oj Tam Oj Tam ty tylko zmieniasz mu pasy i tyle ale to też nie jest takie proste jeżeli chcesz to napisz na pw lub gg 6193756

NIE KRADNE KONT !!

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

@up nie da się sprawdzić, chyba że znasz odpowiedź na pytanie z rejestracji, to możesz napisać do supportu to może podadzą e-maila

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To nie są hakerskie sztuczki sam odzyskałem swoje konto ponieważ kiedyś dostałem je od kumpla który pamiętał tylko pasy a teraz mam maila i pytanie pomocnicze nowe

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...