Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass effect 3 czy saints row the third

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pfff oczywiście że kup mass effect... co to za pytanie w ogóle :D. Saint row to wielki shitttt a Mass Effect to zajebistaaaa gra :). I jest o 1000000000x lepsza niż Sraint Srow

2yzq.png

Opublikowano

Obie gry godne uwagi z tym że...

Saints Row The Third, kontynułuje dość w epickim stylu wątek z SR2, i do tego jest zabawne że hej.

Z kolei Mass Effect 3 jest ostatnią częścią serii, i zakończenie pozostawia pewien niesmak. Ale dobra część, pod warunkiem że cię multi nie zrazi.

Opublikowano

Grałem w to i to, szczerze? Nie przypadła mi do gustu seria ME, po za tym SR 3 to większy ROZPIERDOL(!!!!) więc polecam ci bardziej SR 3 :)

Opublikowano

Mimo wszystko ME3. Chociaż trochę koniec zniechęca, a wybór dialogów nie ma znaczenia. Walka jest raczej słaba, to mimo wszystko warto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie kupuj tego Mass Effect!!!To jest gówno!

Kup SR3 naprawdę się opłaca

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Dopowiem.

Zależy ci na zajebistej fabule, epickości, pompatyczności i wspomnieniach z gry? - ME3

Chcesz bezmyślną napierdalankę? Prawda, całkiem niezłą, ale dalej tylko napieralanke. - SR3

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

MIH:

Przez 39h i 45min. ta gra jest epicka, nie do powalenia. Ostatnie 15 minut to porażka, choć sądzę, że to jest halucynacja Sheparda.

Opublikowano

A ja bym kupił Mass Effecta z tym że przed tym zaopatrzyłbym się w 1 i 2 , wszystkie trzy zajebistość że Głowa mała!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...