Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Witam.

Wiecie moze co to za bug na sjsro ze jak zabije mobka to dostaje dc i znow mam 1lv i wszystko od poczatku(dopiero zaczalem)

I 2 sprawa.

Mam taki problem ze odpalam clienta wyskakuje mi jakis blad z chinskimi znaczkami potem sie odpala client klikam start po jakims czasie znow blad ale dluzszy i odpala sie sjsro ^^

Opublikowano

tak jest bug jak bierzesz coś z depo podniesiesz itemka masz odrazu dc użyjesz konia to samo jak chcesz się teleportowac obojętnie gdzie dalej pozostajesz w tym mieście co jestes np pod hotan każdy się rozpierdziela na pk i wogóle bo wszystko spowrotem wraca na swoje miejsce ja np expilem z 10 minut wbilem z 5% i dostalem dc wchodze w gre a znów jestem w hotan i mam tylle samo % co miaem na początku a co do 2 pytania to nie wiem xD

Opublikowano

laska 926 juz wszystko powiedzial... jest bug i bedzie trwac tak dlugo az ktoc cos z tym zrobi... a wiec : czekamy z jakis tydzien az ktos sie tym zajmie.... poczekamy kolejny tydzien na naprawe tego buga :) i dostaniemy w zamian kolejne kilkanascie bugow... i tak w kolko... jednym slowem p****ne :)

2) sproboj przeinstalowac silka... jak to nie pomoze to nie mam pojecia co jest nie tak :) znajac zycie nie masz sie czym martwic gdyz nic nie tracisz jak na razie :) pozdro

Opublikowano

Co do błedu z krzaczkami do tego pelno na forum było, wiec spróbuj chociaż tego :

1. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

2. Net FrameWork (najnowszy)

3. DirectX (najnowszy)

4. Jak powiedział cruccio reinstal silka na końcu.

5. Mnie osobiście kiedyś pomógł zakup ramów ;)

Opublikowano

zły media miałem też tak ale pobrałem dobry gdzieś na tym forum

Serwer: SjSro

Nick: VoTeLL

Level: 46

Build: Full STR

Guild: SuckYouMom

Set: Armor Set 4+

Weapon: Glavie 4+

Defence: Brak

HP: 3896

MP: 2236

STR: 269

INT: 136

................................................