Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cuboid na Miasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam miasto mam na nim cuboid robiłem go tak //expand 400 400 up /region define miasto2 moj nick /region save.

Ale Nie W tym problem nikt nie może rozwalać niczego ale jak "zacznie go rozwalać i go rozwali on nie znika ale wypada z niego jak jest ziemia to ziemia ITP.

I tak można robić w nieskończoność jak zrobić żeby ja ktoś chce rozwalić go to żeby pisało "You don't have permission for this area" jak na innych servrach.

MÓJ SERVER JEST HAMACHI ALE MA POTRZEBNE PLUGINY CHYBA ZE NIE.

POMÓŻCIE!!

Opublikowano

widziałem to na kilku serwerach, więc problem tkwi w plikach serwerowych. Patrz za aktualizacjami do swoich pluginów i bukkita, może jest już jakiś fix

Opublikowano

Zrob Tak: Jeżeli Używasz WorldEdit

//expand 500 500 up

/region Define Miasto2 (NICK) Bez Tego ()

Bez /region save czy jakoś tak... Daj Like !

Opublikowano

Mam miasto mam na nim cuboid robiłem go tak //expand 400 400 up /region define miasto2 moj nick /region save.

Ale Nie W tym problem nikt nie może rozwalać niczego ale jak "zacznie go rozwalać i go rozwali on nie znika ale wypada z niego jak jest ziemia to ziemia ITP.

I tak można robić w nieskończoność jak zrobić żeby ja ktoś chce rozwalić go to żeby pisało "You don't have permission for this area" jak na innych servrach.

MÓJ SERVER JEST HAMACHI ALE MA POTRZEBNE PLUGINY CHYBA ZE NIE.

POMÓŻCIE!!

Podaj Mi Siec ID Hamachi

I Haslo To Wejde I Tobie Ustawie

Opublikowano

a ja proponuje inne rozwiazanie. wywal wszystkie cuboidy pod miasto. ustaw 1 globalny

/region flag __global__ build deny

Na działki dajesz cuboidy bez żadnych parentów jedynie ownera.

/region d dzialka1 nick

Powinno grać, jeżeli nie to zmień craftbukkit'a oraz WG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...