Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Sugestia ) Tematy z zapowiedzią serwera zamykane gdy dany serwer wystartuje.- METIN2

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemyślałam sprawę a także dokładnie sprawdziłam w dziale zapowiedzi serwerów a także prezentacje serwerów i moja sugestia dotyczy tego aby tematy z zapowiedzią serwera, który już wystartował był zamykany a swoje zdanie argumentuje tym iż wielu Użytkowników zamieszcza posty tej samej konstrukcji tekstowej zarówno w zapowiedzi jak i w prezentacji tego serwera co wynika że taki czyn nie jest zbyt uczciwy polegający na nabijaniu postów tak na prawdę tych samych. Dzięki temu zaoszczędzi się zespamowanych tematów a użytkownicy uczciwie będą nabijać posty.

Tak na prawdę zarówno w zapowiedzi i prezentacji użytkownicy oceniają serwer , lecz gdy serwer wystartuje nadal większość także umieszcza tematy w zapowiedzi.

Proszę o rozpatrzenie

Opublikowano

Chodzi o to aby użytkownicy nie powielali oceny serwera zarówno w prezentacji jak i w zapowiedzi po tym jak serwer juz wystartował, sprawdziłam dokładnie i wielu umieszcza to samo, czyli ocenę serwera.

Jak serwer wystartuje to proponuje temat z jego zapowiedzią zamykać, ułatwi to wam pracę a także uczciwość odnośnie pisania postów i zaoszczędzi kłótni i ataków na użytkowników.

Opublikowano

Moim zdaniem to co napisałaś Błyskotko, nie ma to sensu.

Ponieważ to jest forum. Ktoś robi 3x tą samą Prezentację ponieważ,

Serwer mu nie wypalił wcześniej. Jeżeli dawni gracze znają Team, bugi i serwer

To wyrażają opinie. Nie raz chciałem ściągnąć clienta, a jednak przeczytałem 3str spamu,

I dowiedziałem się od ludzi, że to jeden z najgorszych nie wypałów miesiąca.

Bugi, Team nie ogarnięty, coś ze stronką, brak tego, ulepszacze w IS czy inne sprawy..

Wyrażanie się pod zapowiedzią służy wielu ludziom, o ile to jest pomocne a nie jakiś flamewar na 5str.

Moim zdaniem Twoja Sugestia powinna być odrzucona. ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...