Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Fish

paranomo5335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to znowu ja ma coś grafika do działania Injectora fishbota bo włanczam injector jak mam odpaloną postać nie wyskakuje mi stary i ustawianie czasu wendek. moze to przez to ze w grafice mam Window mode i rozdzielczość 800x600 16bp???

Z góry dzieki pisać pod nr : Gadu-Gadu 42299388 jestem cały czas a jak nie to pisać pod tym tematem

Ps mam windows7 home premium

sorka bota mam eprel 4.2

Opublikowano

Siemka to znowu ja ma coś grafika do działania Injectora fishbota bo włanczam injector jak mam odpaloną postać nie wyskakuje mi stary i ustawianie czasu wendek. moze to przez to ze w grafice mam Window mode i rozdzielczość 800x600 16bp???

Z góry dzieki pisać pod nr : Gadu-Gadu 42299388 jestem cały czas a jak nie to pisać pod tym tematem

Ps mam windows7 home premium

Opublikowano

Po pierwsze nie spamuj

Po drugie grafika nic do tego nie ma jednym ten bot dziala innym nie ja testowalem go na Windows XP i bylo ok ale nie probowalem na Windows 7. Niech w temacie wypowie sie ktos kto ma Windows 7 i testowal bota

76561198093573641.png

Opublikowano

@Edit Zobacz to jest po aktualizacji ukryty byl i zamkniety :

www.mpcforum.pl/topic/482343-dlnew-m2fish-erpel-v42/

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...