Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zainstalowaniem NET Framework 4.0

OgarneGo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Pamiętam czasy gdy pocinałem w terrarię bez żadnych błędów instalatora itp. Teraz chciałem wrócić do tej gry, ale gdy próbuję zainstalować NET Framework 4.0 to chwilę się ładuje, po czym nic się nie otwiera. W procesach jest, że uruchomione, próbowałem wyłączać wszystko, chińskie sposoby mojego kolegi też nie przyniosły skutku :(. Sterowniki do karty graficznej zaktualizowane, komp zrestartowany zrobiłem wszystko, co mogłem zrobić ale dalej nie chce się uruchomić instalator. Wersja gry to 1.6.1.

Proszę o szybką odpowiedź.

Z góry dziękuję :).

Opublikowano

1.6.1? Chyba 1.1.6

ale dalej nie chce się uruchomić instalator

Instalator nie potrzebuje frameworka, więc to nie jego wina. Spróbuj pobrać terrarię z innego źródła, ewentualnie przeczytać plik readme jakich bibliotek używa instalator.

Opublikowano

@up

Chodzi mi to, że nie mogę zainstalować NET Framework. Pobierałem kilka razy z różnych źródeł a koniec końców mam ze strony Mincrosoftu. Jak mam zainstalować ten NET Framework? Karta: NVIDIA GeForce FX 5500, ponowne instalowanie aktualizacji sterowników nic nie dało :(.

Opublikowano

Przed NET Frameworkiem ściągnij XNA.

Cóż.. XNA pokazuje abym zainstalował NET, który mi się nie włącza. Jest ładowanie a następnie znika i nic nie ma. W procesach pokazuje, że jest włączony NET a jednocześnie się nie instaluje :/

Opublikowano

Hmm jednak nie trzeba ale dzięki za info :). Poczekałem trochę, pograłem w coś obejrzałem film, przychodzę a tu instalator włączony o_O. Nie wiem jakim cudem ale po jakimś czasie sam się włączył :). Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Temat do zamknięcia ^^

Pozdrawiam !

OgarneGo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...