Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TRAINER] By Thc Devrim and Anonymous

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25213017059619374085.jpg

Nowy PŁATNY HAX z działającym tank mode!

1. Wypakuj.

2. Uruchom Grę.

3. Włącz Trainera.

4. Aktywuj haxa gdy czerwone światełko zmieni się na zielone.

5. GRAJ!

HAX na darmowym serwerze bezlimitowym!

http://www.gamefront.com/files/22032904/NFSWorldTrainer_exe

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/2ea19fa36e7bb0ab9dbbdea957dd952a387384967c092c2fc7d211e9ec68cf3b/analysis/

Pomimo wykrytych zagrożeń, które są w 100% bezpieczne można z trainera korzystać bezproblemowo, jeżeli twój antivirus wykryje w nim virusy, pobierz haxa na nowo przed tym wyłączając antivirusa, sam mam Eset Smart Security 5 i nic nie wykrywa. Mi niestety nie działa, wywala mi błąd "Aplikacja Przestała Działać" mam WIn7 32BIT, ale to nie problem trainera ponieważ ja mam problem z systemem bo nie tylko w tej grze mi wywala taki błąd. Myślę że wam zadziała bezproblemowo.

Lajki jak najbardziej wskazane

:)

Serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

Downloading of this file is temporarily disabled, the server containing this file is a rather busy, try again later, sorry. :<

wstaw na innego hosta

Opublikowano

hack dziala tylko tyle ze nie moge wlaczyc zadnej opcji dlaczego? mam win 7 64 bit

@edit

czy gra musiy byc w trybie okiennym i na ustawieniach 800x600

Opublikowano

Sciągam i odpalam , zdam relacje...w edicie

@Edit

Cheat ładnie się odpala , lecz nfsw się crashuje po uruchomieniu byle jakiej funkcji

Cheat nie posiada żadnego wirusa , lecz i tak nie opłaca się sciągać , gdyż nie działa ;x

bez linków

Opublikowano

hack dziala tylko tyle ze nie moge wlaczyc zadnej opcji dlaczego? mam win 7 64 bit

@edit

czy gra musiy byc w trybie okiennym i na ustawieniach 800x600

Zrobiłem takie ustawienia i nfs mi sie crashuje, tak jak mówiłem to zależy od systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...