Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Pomocy Od Jakiegoś Gracza :)

GizmoQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc mam taka prośbe czy by mógł mnie ktoś wprowadzić w tą grę ponieważ jestem nowy a przedtym grałem w warrocka :) za pomoc i rady oferuje Nexon Cash : 4870PTS Mój skype "Bambarylala" Kontakt tylko przez micro :) mam nadzieje na szybką reakcje .

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Pomoc i rady ? xD No ale co tu radzić , abyś uważał na cheaterów xD Ale tak naprawde zagraj w combata a sam powinieneś się oswoić z tym wszystkim

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Jak grałeś w warrocka to powinieneś sobie dobrze radzić w combacie i raczej nikt cię nie musi w tą gre wprowadzać ale możesz też pooglądać filmiki gdzie się można schować i takie tam inne bzdety ale mapy i tak najlepiej poznasz grając na nich

Mariuszw13.png
Opublikowano

Dzięki Myślałem że to jest wogule coś innego ale mam juz 5 poziom i kd 0.98 :D jak na 1 dzien to chyba dobrze jakoś sobie radze noi wydaje kase na ta gierke xD juz 10 funtow poszlo 9k pkt

Dzieki wielkie panowie

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...