Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4] Powerful Gold - Zrób użytek z niepotrzebnego złota!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę jeszcze raz, bo zaszło małe nieporozumienie.

Eggsfruit -> mój nick w Minecraft i na minecraftforum.net. To nie żaden plagiat.

Niedawno stworzyłem własnego, prostego moda : Zmienia on wytrzymałość i moc złotych narzędzi. Przykład : Złoty Kilof jest bardziej wytrzymały od żelaznego kilofa (310 użyć). Złotymi narzędziami możemy wydobyć te same materiały, które można wydobyć za pomocą żelaznego kilofa. Moda wstawiłem także na minecraftforum.net.

nnhqH.png

Jak zainstalować :

Pobierz, wypakuj, skopiuj do minecraft.jar i usuń META-INF.

Mod niekompatybilny z Risugami's ModLoader.

Pobierz :

Liczę na Like!

;)

Opublikowano

Pomocny mod ! Możesz zrobić go na 1.2.3 ? Ponieważ chcę go mieć w "swoim" YogBoxie ;)

3RQJm.jpg

Opublikowano

Pomocny mod ! Możesz zrobić go na 1.2.3 ? Ponieważ chcę go mieć w "swoim" YogBoxie ;)

Na jutro może stworzę, bo dzisiaj resztę dnia mam zajętą ;)

Opublikowano

Nic ciekawego... Chyba, że jesteś początkującym modderem, to rozumiem. Wystarczy pozamieniać w EnumToolMaterials kilka wartości.

Tak, to moja druga próba w tworzeniu moda. Napisałem to w poprzednim temacie, który został usunięty przez pomyłkę, a teraz zapomniałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...