Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Mój dzisiejszy fart :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwila ze skrzynki z drugiej misji wygralem 1 Czarny klucz, a wczoraj dostalem z tej samej skrzynki 3 czarne klucze. Otworzylem czarna skrzynke i dostalem to:

post-321734-0-84327200-1333289332_thumb.png

Potem otworzylem jeszcze 3 skrzynki i dostalem aw, donpedro na dzien i bonus 100% expa. Zostaly mi jeszcze 4 klucze i zobaczymy co dostane.

A wczoraj z wygranych 3 kluczy dostalem tracker knife na tydzien, xm8 na tydziej i gp bonus 100%

Lącznie z wczoraj i dzisiaj dostalem 11 czarnych kluczy a nie wydalem ani grosza :D

beznazwygr.png

Opublikowano

Ja dzisiaj za to 3 wylosowałem.

I same passy 100% ;/

Eh.

Za to wczoraj Super Magnum na 30 dni ^^

Opublikowano

Sory za spam dostane to 5%,

Maxiu GZ MODA OD CALEGO MPCFORUM :P

BTW. Dostałeś z czarnej skrzynki czarne klucze? OMG NEXON FAIL, widziałem filmik na necie jak gościu dostał m9 na perma(podstawowy nóż)

52671550.jpg
Opublikowano

Powiedz mi jak mozna dostac m9 na perma jak go nawet na liscie nie ma ?

Kiedyś był to taki bug, że dostawało się na perma itemy których nie ma na liście.

Kojarzysz może snajpę msr?

Dostałem ją kiedyś z myst-n, jak jej nawet na liście nie było

BTW.

Z jakiego ty clanu?

52671550.jpg
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nic wielkiego większe cuda miewałem u siebie sam kiedys wygralem 7 kluczy i sama hujnia ale darmowemu koniowi w ząbki sie nie patrzy.

Gz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Można powiedzieć że klucze same ci się pomnożyły :D Ale lepiej dostać exp passy 100% moim zdaniem niż

broń na jeden dzień :) No chyba że wylosowałbyś perma ... to już inna sprawa ;) Znam paru ludzi którym

zależało na permie (najlepiej specu) z czarnej skrzynki, nakupili po 60kluczy a i tak gó**o dostali :D

a niektórzy mają szczęście i dostają perma z jednego klucza :angry:

sygnayr.png
Opublikowano

Dokładnie. Też kiedyś głupi byłem i ,,modliłem się o perma" a tu nic. I teraz nei kupuje kluczy. Jak wygram to odtwieram. Może kiedyś coś się trafi.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...