Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]battlefield 2 Granie Z Piratem

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak ten tut jest dla tych którzy mają pirata a nie chcą kupować oryginała żeby pograć na necie.

To jest bardzo proste po prostu ściągamy ten program

http://odsiebie.com/pokaz/5399564---3404.html

W miejscu gdzie piszę add keys wpisujemy byle jaki klucz znaleziony w internecie i zmieniamy 3 ostanie znaki na jakie chcemy, a nastepnie wybieramy z listy klucz który stworzyliśmy i naciskamy change i wtedy mamy swój unikalny cd-key.

Niestety działa to tylko z wersją 1.1 i chyba 1.2 czy 1.1 w każdym bądź razie na 1.4 i 1.3 nie działa gdy mamy cracka. Słyszałem że ten sposób działa z nowszymi wersjami gdy użyjemy tego programu i zamiast cracka będziemy używać mini image'a ale u mnie ten sposób nie zadziałał jak chce wam się to możecie pokąbinować jak komuś by się udało to niech tu napiszę. To tyle. Miłej gry życzę.

P.S Jak ktoś dostanie bana na klucz to też może spróbować użyć tego programu lecz nie testowałem tego pod tym względem

skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

http://www.viruschief.com/report.html?report_id=dd2ecbdb3e5b70d1861d6e103ee059906d4925af

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ass dales mi downloada tamtego w moim temacie i dziala xD tylko ja key wpisuje do 20 liter lub liczb w tym programie np 12345123451234512345 :D Pomoglem daj 5*

Pomogłem daj 5*

CS PROO!!

Nick: R3dKok$

Server: SERWERY-CS | FFA+BF2

IP: 195.248.241.173:27094

Opublikowano
A więc tak ten tut jest dla tych którzy mają pirata a nie chcą kupować oryginała żeby pograć na necie.

To jest bardzo proste po prostu ściągamy ten program

http://odsiebie.com/pokaz/5399564---3404.html

W miejscu gdzie piszę add keys wpisujemy byle jaki klucz znaleziony w internecie i zmieniamy 3 ostanie znaki na jakie chcemy, a nastepnie wybieramy z listy klucz który stworzyliśmy i naciskamy change i wtedy mamy swój unikalny cd-key.

Niestety działa to tylko z wersją 1.1 i chyba 1.2 czy 1.1 w każdym bądź razie na 1.4 i 1.3 nie działa gdy mamy cracka. Słyszałem że ten sposób działa z nowszymi wersjami gdy użyjemy tego programu i zamiast cracka będziemy używać mini image'a ale u mnie ten sposób nie zadziałał jak chce wam się to możecie pokąbinować jak komuś by się udało to niech tu napiszę. To tyle. Miłej gry życzę.

P.S Jak ktoś dostanie bana na klucz to też może spróbować użyć tego programu lecz nie testowałem tego pod tym względem

skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

http://www.viruschief.com/report.html?report_id=dd2ecbdb3e5b70d1861d6e103ee059906d4925af

hmm ja mialem orginalna wersje nadal mam tylko trza sie zarejstrowac jakos ale niewiem jak^^ pomoglbys mi moze w tym??

Opublikowano

Ale chcesz założyć konto w bf 2 do grania czy gdzieś na stronie? Trochę głupie pytanie ale cóż już dawno w bf 2 nie grałem :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ludzie nic nie poradzicie, oryginała i tak trzeba kupić, sam z siebie polecam :) Zajebiste mapki są na nowym patchu :) wkońcu nie ma ciągle jak na 1.41 karkad only ;D

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość black_shadow
Opublikowano

Jeżeli reupload nie pojawi się przez kilka dni = Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...