Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tryb zombie bez cheatów

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na forum znajduje się wiele tutkow jak przejść zoombie moda lecz wszyscy oferują hacki.... ale nie na samych hackach człowiek gra :P

Wiec na początek may spiski

1. Co to jest zoombie mode i na czym on polega?

2. Informacje o mapce

3. Taktyka gry

4. Jakie bronie kupić

5. Mały bonus :D

1. Co to jest zoombie mode i na czym on polega?

Zoombie mode jest to specjalny tryb gry gdzie razem z nasza drużyną walczymy przeciwko zoombie.Każda mapa posiada poziomy czyli "wave". Im większy "wave" tym zoombie jest więcej i są silniejsze. Aby wejść w ten tryb gry wystarczy kliknąć na pasek z napisem " A.I Chanel" który znajduje się tu

11120214.jpg

Na tym kanale mamy 2 tryby ( Survival i Defense ) oraz 3 mapki ( Blind Bullet , Broken Sunset i Light House)

42955210.jpg

2. Informacje o mapce

Na mapie znajdują się różne przedmioty które mogą ułatwić nam rozgrywkę. Mianowicie są to beczki , karabiny oraz skrzynki przy których możemy zregenerować nasze życie oraz ammo

oto ich wygląd

1. beczki są bardzo przydatne gdyż po strzeleniu w nią wybucha i zadaje dość duże obrażenia dla zoombi

92542157.jpg

2.Karabin jest to potężna bron. Ma w sobie 999 ammo i strzela bardzo szybko niestety mapka jest za mala i zoombie za dużo dlatego za bardzo nie ma jak używać tej broni

50018021.jpg

3.Skrzynki do regeneracji zdrowia i ammo. Bez tego nie da się przejść zoombie poniewaz zabrakło by nam amunicji.Najczęściej ammo ładuje się po skończeniu poziomu kiedy nie respią się zoombie.

3a. ammo

29848440.jpg

3b.hp

83252611.jpg

3. Taktyka gry

Najlepsza taktyka jest bieganie dokoła cala grupa.Jeśli biegamy pojedynczo jest wtedy ciężko poniewaz za każdym graczem idzie grupa potworków, jeśli jesteśmy w grupie to zoombi się nie rozdzielają.Pamiętajmy o tym aby nie podnosić bezmyślnie ammo i regeneracji hp poniewaz ktoś inny może potrzebować go bardziej od nas. Podnosimy to tylko w sytuacjach awaryjnych ;D

74603133.jpg

4. Jakie bronie kupić

Ja polecam bronie z ammo na ilość nie na jakość ;)

Podam teraz najlepsze zestawy na zoombie

engineer/medic

1.pieści (nie kupujemy żadnych katan... bo to tylko nas spowalnia)

2.mp5k

3.G36_CD

4.spaner/medic kit

5.mp7a1

6.adrenalina i stamina ( uwaga px'ow używamy w ostateczności poniewaz nie da się tego doładować !! )

8.gold g36_cd

sniper ( nie polecam tej postaci ale jak ktos sie upiera no to kupujemy tak jak poniżej )

1.pieści

2.mp5k

3.psg ( te specjalne na A.I chanel)

4.granat

5.Barrett M82N

6.adrenalina i stamina

8.cammo Ai aw

Ale naprawdę nie polecam tej postaci na zoombie bo to złom na ten tryb gry :D

Assault

1.pieści

2.mp5k

3.g36_cd

4.granat

5.m249 mini

6.adrenalina i stamina

8.m60 gold

Heawy

1.pieści

2.mp5k

3.m202 flash

4.miny

5.mg3 box

6.adrenalina i stamina

8.m134 lub m249 nickel

5. Mały bonus

Na mapce Blind bullet znajduje się fajny bug w beczce :P

79648518.jpg

Jak to zrobić? bardzo łatwo. wystarczy wysadzić beczkę wejść w kąt i czekać aż zrespi się beczka :)

Dzięki za przeczytanie mojego tuta :D Życzę powodzonka w zabawie z zoombie

Ps; jeśli Pan Moderator może to zdejmie Pan % co laska :)

Pozdrawiam i życzę milej gry,areq94pl

Opublikowano

Dużo oczywistych , oprócz tego "bonusu" , bo o tym nie wiedziałem :P tyle że i tak mi coś spoilery nie działają , i muszę sam spróbować jak to działa ;d Po za tym widać że dużo pracy włożone :) leci like

#2x down:

Nie mam google chrome :P tz jeśli podczas otwierania strony kliknie spoiler to się otworzy. jeśli strona jest już otwarta i się już nie ładuję to nie otwiera, tylko pokazuje napis pokaż :P

Sygna By Me :p

xx.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.pieści (nie kupujemy żadnych katan... bo to tylko nas spowalnia) Hahahahaha uswialem sie z cb Nie kupujemy ale sam masz :} No brawo dla inteligencji komus radzisz sam nie robisz :P

Opublikowano

@up

Moze tylko w tym tutku..Nie wiesz to nie pisz...

@ConFesj0

Spoilery nie dzialaja na przegladarce google chrome.Jezeli własnie z niej korzystasz to proponuje zmienic na opere.

@top

TuT estetyczny ,ale mało przydatny.

Like

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Dzięki nie wiedziałem tylko o tym bugu z beczką ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...