Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent, głowa boli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam poważny problem. Jak się domyślacie chodzi o prezent. Wiem, były już miliardy tematów na ten temat, lecz ja szukam czegoś wyjątkowego. Nie mam zamiaru kupować misiaka czy tam czekoladki. Coś gustownego, coś co się podoba dziewczynom. Dokładniej, lada dzień moja dziewczyna ma 18-nastkę. Dylemat mam i mieć będę, dopóki dopóty mi nie pomożecie. Błagam. Wypowiadajcie się. Każdy pomysł jest dobry, byle związany z pytaniem. Wszelakie obraźliwe posty i nie na temat będę zgłaszane.

kochamplastik.png
Opublikowano

to musi być coś wyjątkowego co zapamięta na długo...

Czy to musi być taki rzeczowy prezent?

Nie możecie gdzieś sobie pojechać i spedzić cały dzień razem.

Wybierzcie się do jakiegoś większego miasta( o ile w takim nie mieszkacie) i idzcie sobie do kina na jakiś fajny film ( pocierp trochę i zgódź się na komedię romantyczną..) , poźniej na jakiś deres lodowy i posiedzieć nad jakąś fajną fontanną... hmm?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Pewnie, że jest to dobry pomysł. Tylko tak czy siak, coś trzeba dać. Cokolwiek, liczy się pamięć. Może to być wszystko, kiedyś nie miałem problemu z prezentami, lecz co do dzisiaj to nie mam zielonego pojęcia.

kochamplastik.png
Opublikowano

Może napisz czym Twoja dziewczyna się interesuję, co lubi robić itp . Raczej my jej nie znamy tak dobrze jak Ty .

Ja od dziewczyny na urodziny dostałem fajke wodną, z czego byłem niesamowicie zadowolony, bo nigdy takiego cacka nie miałem .

Dobrym prezentem dla palacza- jeśli Twoja dziewczyna Pali, jest fajka elektroniczna, kosztuję ona w granicach 200zł (+ wkłady), ale to naprawde fajna sprawa .

Jeśli coś uniwersalnego, to jakąś bluzkę, czapkę, może telefon?

Opublikowano

@Up

Może jakiś item w metinie? Jak już pisałem wypad może być, ale tak czy siak należy coś zakupić. Pierścionek odpada. Bardziej pasowałby naszyjnik, kolczyki wątpię aby przypadły do gustu, ma ich od groma.

kochamplastik.png
Opublikowano

No wyjazd to naprawdę przyzwoity pomysł .

Ja o tak jestem za tym misiem,kobiety to po prostu lubią.

Może jakiś łańcuszek kolczyki ?perfum ?

Lub jakaś gustowna apaszka/arafatka .

Opublikowano

Kup jej cos smiesznego ;d dildo lub cos albo nie bo czasami siara bd to kup jej jakis perfum?? ciuchow nie radze bo sie nie spodobaja czasami, kup jej to co lubi no nwm czyms sie interesuje albo co.. napisz jaka kase masz do wydania

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Dylemat mam i mieć będę, dopóki dopóty mi nie pomożecie.

Nie tak się tego używa, winno być: "Dylemat mam i mieć będę dopóki, dopóty mi nie pomożecie". Ale to tak na marginesie.

Co do twojego zapytania, to nie kupuj żadnego dildo czy okularów z siusiakiem, bo, hm, to nie jest klasa - zwłaszcza jeśli jesteś od niej starszy i na imprezie będzie rodzina. Kup jej strasznych rozmiarów misia (jeśli w domu ma miejsce. Tak do 1m wysokości.) lub/i perfum z górnej półki. Jeśli jednak nie masz dostatecznie pieniędzy, to pamiętaj, że bukiet i taniec przy pięknej piosence może zastąpić każdą cenę. Powodzenia!

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...