Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z forum

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z innym forum , było wszystko Okej ^^ a teraz cos się zwaliło , chcę się zalogować

wpisuje ; Login , haslo passy są dobre i pisze że nie jestem zalogowany , i nie moge nic zrobić zmieniałem przeglądarki itp dalej nic

76561198375594763.png

Opublikowano

Hmm. spróbuj usunąć ciasteczka w przeglądarce, jeśli jest to (firefox) wtedy ctrl+shift+del, zaznaczasz wszystko i usuwasz .

Jeśli to nie pomoże, możliwe jest że passy jest nieprawidłowe, spróbuj wtedy odzyskać passy na e-mail i wpisac je ponownie .

Opublikowano

up@

Odzyskiwałem , tylko jak loguje się wchodzę w jakis temat pisze że jestem obecny ale nie mogę nic pisać po odświeżeniu forum juz mnie nie ma

Ciasteczka usuwałem , i dalej to samo

Tak jest to Mozilla Firefox 11.0

76561198375594763.png

Opublikowano

Witam mam problem z innym forum , było wszystko Okej ^^ a teraz cos się zwaliło , chcę się zalogować

Piszesz, że wszystko było okej .

W takim razie spróbuj (jeśli nie obciąży to na twoich zmianach w systemie, oraz w miarę możliwości) operacji "przywracanie systemu", cofnij go do ostatniego działającego ustawienia .

Opublikowano

Nikt nie ma tego problemu co ja , administracja mi nie umie pomóc nie wie w czym jest Problem próbowałem na rożnych przeglądarkach ale nic nie chodzi ...

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...