Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roar [Freebuild] [No-WL] [24/7]

SrNegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DNO A NIE SERWER NIE POLECAM NA NIM GRAĆ !!!!! NIEDOROBIONA ADMINISTRACJA NIE POLECAM ! MYŚLAŁEM ŻE FAJNY A TU DUPA :) NIE GRAJCIE NA NIM ! NAPRAWDE ZWALONY SERW !

ŻAŁOSNY SERWER :) :) :D:) :) NIE GRAJCIE NA NIM KTO NA NIM ZAGRA TO CIOTA

Opublikowano

byłem na serwie 5 minut i już byłem świadkiem jak administracja odzywa się do jednego z graczy. Na spawnie tabliczka z zakazem przeklinania a tu admin wyjeżdza z głupim wulgarnym tekstem. Zresztą jak widzę w regulaminie że admin ma zawsze rację to już świadczy tylko o poziomie serwera. Dziecinada.

Opublikowano

moja ocena serwera jest taka:

administratorzy każą ludzią iść na mumble z jakąś sprawą

oraz administratorzy odzywają się beszczelnie do graczy

moja ocena serwera 1/10 ponieważ zrobili dobry las

KckC7.jpg

Opublikowano

@ up

Jak byś był zawalony tyloma sprawami na raz to też byś się wkurzył :) A ja tylko chciałem wytłumaczyć że na mumble by mi było łatwiej udzielić pomocy

Opublikowano

Jeśli wymagasz od graczy pewnego zachowania to jako administrator powinieneś dawać jakiś przykład. To że masz tyle roboty w żaden sposób nie usprawiedliwia tego w jaki sposób odezwałeś się do gracza. Zresztą nie byłeś sam. Razem z drugim adminem najechaliście na chłopaka jakby zrobił nie wiadomo co złego.

Opublikowano

Ok to teraz pozwolę sobie na małą recenzję tego serwera

Recenzja serwera

Zachowanie graczy(pozytywnie): Zachowanie graczy na tym serwerze nie jest złe wręcz przeciwnie gracze pomagają sobie na serwerze nie widziałem jeszcze jakieś większej kłótni lub wyzywania się

Zachowanie Administracji(pozytywnie):Zachowanie Administracji myślę , że jest na bardzo profesjonalnym poziomie , ponieważ jak na tym serwerze zapytamy Administratora lub Moderatora o coś to on nie odpowie "?" tylko odpowie normalnie np. "słucham?". Oczywiście Administracja pomaga również innym graczom w rozpoczęciu przygody z tym serwerem

Ogólne rozbudowanie serwera(pozytywnie):Serwer jest bardzo dobrze rozbudowany pod względem budowli publicznych jak i graczy. Co w tym punkcie dużo mówić po prostu serwer jest bardzo dobrze rozbudowany.

Sloty(neutralnie):Pewnie się zastanawiacie czemu ocena jest neutralna , otóż serwer ma trochę mało slotów ale myślę , że sloty będą powiększone.

Ogólna ocena 8/10: Ten serwer jest bardzo dobrze rozbudowany i ma dobrych Administratorów Moderatorów jednak jest kilka takich małych wad które nie wpływają na rozgrywkę na serwerze.

beznazwyyb.jpg
Opublikowano

@up Dziękuje za tak pozytywną recenzje w sprawie serwera. Co do "zachowania administracji" to piszę Ci że nie masz 100% racji bo ja piszę "???" tylko ze względu na to by szybciej udzielić odpowiedzi.(Pisze by potem nie było nie porozumień). A jeśli możesz to napisz te małe wady bo zawsze możemy spróbować CoŚ naprawić.

@Kuleer Jeśli wyzywał H@ to ja ci tu niestety nie pomogę(jestem o szczebel niżej ): ) Ale też spróbuj administracje zrozumieć że jak jest się jeden a spraw jest multum to jest trudno chociaż mi się nie zdarzyło przeklinać ani wyzywać graczy. Co do napisu na tabliczce to my tej władzy nie wykorzystujemy,dajemy się wypowiedzieć graczom w każdej sprawie ale chcemy że gracze zrozumieli że gdy sprawa jest nie jasna i obie strony chcą czegoś innego to administrator wybiera która strona ma być nagrodzony/ukarana.

~CoSieK

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...