Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:EFLC]Oryginalne GTA z torrentów ?

CanT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Otóż 2 lata temu kupiłem sobie GTA IV EFLC . Niestety płyta bardzo się zarysowała i wyskakuje błąd CRC :/ Postanowiłem ściągnąć EFLC z torrentów . Moje pytanie brzmi . Czy ściągając EFLC z torrentów , ale wpisaniu oryginalnego cd-keya i zalogowania się na oryginalne konto , będę miał wszystkie funkcje (MP) itp . ? :)

Opublikowano

Eee... Pobrałem GTA , odpaliłem , zalogowałem się . Usłyszałem tylko tą muzyczkę na początku i black screen . Spróbowałem zainstalować z płyty tam gdzie wcześniej wypakowałem pobrane pliki . OK ! Zainstalowało się . Patrzę ? Jeb fatal error .! ;/ Co z tym zrobić ?

Opublikowano

CanT jeżeli ci nie chodzi ta płyta to znajdź gdzieś jakąś strone gdzie je odnawiają, u mnie w Irlandii w Dublinie w GAMESTOP odnawiają wszystkie płyty za 3 euro ;)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Jaki fatal error? Sprecyzuj i podaj screenshota, bo takich fatal errorów są setki w GTA IV.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Weteran
Opublikowano

dlaczego nie download z Torrenty instalki tak jak mówiłeś ponieważ widać błąd pliku xnetstartup lub pobierz własnie ten plik i może zadziala

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Dobra ch** do zamknięcia . Usunąłem już te torrentowe GTA , może tam jeszcze coś z ta moją płytą spróbuję zdziałać ... :( Dzięki za pomoc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...