Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Jak mam dodać moda do...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam yogbox na 1.1 (nie z techicpack tylko takiego na non premium) i chciałbym dodać kilka modów:

Optifine, my colony, zamienic timber na takiego co CAŁE DRZEWO ŚCINA, dodać moda co zostawia eq po śmierci,dodać moda co daje na początku 3 serduszkia i za każdym lv zwiększa, dodać moda na takie wierze (Minecraft Blow na początku nowej seri tak miał), i moda na wulkamy (MisterCe miał w przed odtatnim odcinku)

PS.:Sorry za błędy, ale musze pisac na innej klawiaturze (taka na ekranie) bo taka na kabel mi sie sfajczała :(

Daje dużo plusów. Pisze to bo wiem ze niemoge se do minecraft.jar to dac bo będzie crash :(

w5cNAHm.png

Bywalec
Opublikowano

Po prostu pobierasz i wgrywasz modloadder i następnie każdy mod jeden po drugim.

Tu masz download'y:

http://www.mpcforum.pl/topic/576995-spisdlwszystkie-mody-od-wersji-12x/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ale crasha bede mieć!

ALE crasha całemo MC bede mieć!

oł je 100post xD

a i ja mam 1.1 YogBox...

w5cNAHm.png

Opublikowano

To jak mam to dodać te mody...linki to ja mam niemal do wszystkich.

Jakby kto nie był pewny to niech przeczyta:

-YogBox na wersje 1.1.0

-YogBox na non premium

-Chciałbym dodać kilka modów i usunąć.

-Mody to [Optifine,Mod Keep Items SSP open source_1_2_4,coś na wzór timber moda*,na początku podstawowe itemki,3serduszka na start i im wiecej PD tym wiecej HP, mod na statki, mod na wierze z mobami i bossem, my colony]

-Wiem ze jak wgram do minecraft.jar jam mam yogboxa to będę miał crasa całemo MC.

Z góry dziekuje i prosze na szybka odpowiedź

PS.:Sory za błedy śpieszę się i pisze na elektronicznej klawiaturze na ekranie.

w5cNAHm.png

Opublikowano

To jak mam to dodać te mody...linki to ja mam niemal do wszystkich.

Jakby kto nie był pewny to niech przeczyta:

-YogBox na wersje 1.1.0

-YogBox na non premium

-Chciałbym dodać kilka modów i usunąć.

-Mody to [Optifine,Mod Keep Items SSP open source_1_2_4,coś na wzór timber moda*,na początku podstawowe itemki,3serduszka na start i im wiecej PD tym wiecej HP, mod na statki, mod na wierze z mobami i bossem, my colony]

-Wiem ze jak wgram do minecraft.jar jam mam yogboxa to będę miał crasa całemo MC.

Z góry dziekuje i prosze na szybka odpowiedź

PS.:Sory za błedy śpieszę się i pisze na elektronicznej klawiaturze na ekranie.

Ej to co ty masz za yogbox'a? ja mam yogbox'a 1.1 i to jest wszystko

mod na statki i te wierze to mod Better Dungeons.

a na początku ma się 3 serduszka, i im więcej PD to się zwiększa, to że itemki zostają po śmierci, są podstawowe itemki,, narzędzia z drewna i zbroja ze skóry, i timber mod, to on ścina całe drzewo, optifine też jest.. lol

nie ma tylko minecolony, ale jest millienare.. więc w prawdziwym yogbox'ie to jest wszystko co chcesz oprucz minecolonów.

Ty masz na pewno Yogbox'a !? bo coś mi się nie wydaje żebyś go miał.

Skopiuj .minecraft i po prostu próbuj wgrać te nowe, jak coś to zrobisz backup'a.

Nie lepiej po prostu kupić premium minecraft?

invite me to your friends

i'm a Qthize

Opublikowano

Jeśli masz crashe to znaczy że masz za słaby procesor.Czyli tyle modów twój minecraft nie uciągnie xD

Opublikowano

czyli ze jak ma yogboxa zainstalowanego to moge se spokojnie mody dodawać?Tak mam yogboxa ALE NA NON PREMIUM!

Jak co to daj linka do swojego to zobaczymy!

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ej to co ty masz za yogbox'a? ja mam yogbox'a 1.1 i to jest wszystko

mod na statki i te wierze to mod Better Dungeons.

a na początku ma się 3 serduszka, i im więcej PD to się zwiększa, to że itemki zostają po śmierci, są podstawowe itemki,, narzędzia z drewna i zbroja ze skóry, i timber mod, to on ścina całe drzewo, optifine też jest.. lol

nie ma tylko minecolony, ale jest millienare.. więc w prawdziwym yogbox'ie to jest wszystko co chcesz oprucz minecolonów.

Ty masz na pewno Yogbox'a !? bo coś mi się nie wydaje żebyś go miał.

Skopiuj .minecraft i po prostu próbuj wgrać te nowe, jak coś to zrobisz backup'a.

Nie lepiej po prostu kupić premium minecraft?

Daj linka do swojego...ja mam na non premium a nie na premium BO NE MAM JAK KUPIĆ GIF KODA!

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...