Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jungler

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Maokai vs skarner vs lee sin

Zależy mi na: dobrej szybkiej jungli i bardzo dobrych gankach

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Maokai - nie wiem, nie grałem.

Skarner - ja jakoś nie umiem tej postaci ogarnąć, on prócz W i R nic ciekawego nie ma ...

Lee sin - chwalą postać, niby dobre gangi, ale jakoś żaden lee sin mnie nie ubił ...

Polecam nocturne, leczysz się z pasywa, ogólnie dobre skille.

Opublikowano

maokai dobre ganki, ulti carrujace dmg pomocne dla teamu, lecz nie robi kosmicznego damejdza

lee mocne ganki, czesto banowany na rankedach na normalach możesz carrować

skarner złapie 2-3 kille w early - carruje gry.

wziąłbym lee gdyz nim najlatwiej wyccarowac z tej 3

Opublikowano

Skarner złożony pod hybrydowego offtanka jest nie do zabicia.

Lee dobry w early w late troche traci.

Maokai fajna junglla i gangi też dobre.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Wy nie widzieliście nigdy dobrego skarnera. Skarner niszczy każdego w jungli, najłatwiejsza jungla, masakryczny slow z Q, jak opanujesz pasywa to każdy gank to kill. Lee sin też kozak w jungli, te jego ucieczki to coś pięknego. Ale mimo wszystko Skarner i Trundle niszczą junglę i łapią kille przy gankach.

o8bh2s.jpg
Opublikowano

lee -po nerfie jest bardzo slaby przynajmniej w jungli. nie warto juz w niego inswetowac.

maokai - nigdy mi sie jakos nie podobal ale jest wytrzymaly i dosyc szybko czysci jungle

skarner - czesto banowany na high elo. niektorzy go nie doceniaja przez to ze kiedys byl bardzo slaby. bardzo dobry jungler przez heal'a. ganki ma tez dosyc niezle przez tarcze i ulti. w late robi masakre

Opublikowano

lee -po nerfie jest bardzo slaby przynajmniej w jungli. nie warto juz w niego inswetowac

Padłem. Nie wiem chłopcze, o czym mówisz? Nerf? On dostał ostatnio pare buffów (na E, chyba ulti i przywrócono stary zasięg dasha, czyli zasięg zajebisty ;) ) wolna jungla? Posikałem się ze śmiechu! To jedna z najszybszych jungli + brak many oraz zaje*iste ganki już od 2lvla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...