Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug ? ...

Zakiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@

Jak by był bug przeglądarki to na każdym koncie by mu tak pokazywało.

@Top

Tak jak wyżej napisał kolega, poczekaj do następnego losowania i być może się odbuguje.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Nie nie miał by jakim cudem pliki gry miałyby ingerować w działanie przeglądarki więc nie pleć bzdur. Jak już mówiłem to gra składająca się z bugów wejdź na ranking i zobacz, wystarczy poczekać.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dla przyszłych pokoleń.

Jest to bug, który zdarza się dosyć często (widać po oficjalnym forum), obejmuje on jedno konto i nie ma wpływu na działanie innych. Nie jest to wina przeglądarki i usuwanie ciasteczek nic nie da. W tej sytuacji można kupić dodatkowy los i po raz drugi losować bądź poczekać do następnego dnia.

Opublikowano

Moim zdaniem przeglądarka nie ma tu nic do rzeczy. Równie dobrze ktoś mógł sobie zmienić date np. na 2003 i do odświerzenia powinno zostać dany czas, ten czas :P

@edit

Dobra, pierdolłem pierdołe od rzeczy :P, jednak się tak nie da ( pamiętem jak grałem w plemiona to się tak dało :P, ale o czym ja pisze )

Opublikowano

Wszystko normalnei juz jak odwiedziłem losowanie następnym razem ;d Wiedziałem że to Bug ;d ale chciałem sie podzielic czymściekawym :D:D dzieki ;p

242662WizKhalifa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...