Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Sprzedałem konto na allegro za 250zł ( tak serio to zostało mi skradzione i wystawione na allegro). I mam zamiar kupić hellera 75 lvl leczenie P i tu pytanie ile hp będzie leczyć jak się będzie miało te 105 int? Może tak być że osoba od której kupuje mnie oszuka? Jak takiemu szamanowi idze w grocie? Najlepsza broń na 75 to pewnie ekstazyjny +9? Co uzywać do expa?

Opublikowano

1. Z leczeniem nie jestem pewien.

2. Jeśli kupujesz z emailem mała szansa na to. Allegro ma " serwis konsumenta" więc jak cie oszuka tylko zgłosić.

PS. Nie kupuj od newbie z allegro.

3. Solo to chyba dużo nie zdziała chyba, że z pro eq.

4. Mhm raczej ta.

5. Dzwonek na 75 z średnimi +30 :)

Opublikowano

Ja kupuje ze zmianą meila nie z meilem bo sprzedawca mówił na gg że ma za dużo żeczy na tym meilu. Ma on 58 komentarzy i 93,3% pozytywnych więc chyba nie newbie?

Opublikowano

No jest nie jest źle chociaż lepiej by było jak byś mu napisał żeby zmienił on na takiego e-maila który jest mu nie potrzebny i dał Ci te postać razem z tym e-mailem.

Po za tym lepiej kupić postać 35+ z pro eq i wbić samemu ten 70+ takie jest moje zdanie ;)

Opublikowano

Już mi się nie chce od nowa wbijać :] A co to za różnica tak wg czy da mi z meilem czy go zmieni? I tak po akceptacji z duch stron nie da się już anulować zmiany.

Opublikowano

Nie ma to jak kupić postać z allegro ;] Jak będziesz miał dostęp do tego e-maila to wiesz że Cię nie okradnie i nie zrobi w konia itp. A jak Ty kupisz od niego postać bez e-mail'a to może Cię wykorzystać.

Opublikowano

Lepszym rozwiązaniem będzie wp 75 ze słabym eq - zarobisz na dobre siedząc na mapkach. Szamanem trochę trudno będzie zarabiać. Styczność z szamanem w grocie miałem tylko na priwach i full grota, full hp, full kryt z bambuskiem sr 44 20 grota/tym wachlarzem na 80 nie brałem pierwszego spota w av2.

52287137559562145640.png

Opublikowano

To mi kup :] Wszyscy grają wojami to teraz ja pogram hellerem. " I mam zamiar kupić hellera 75 lvl leczenie P i tu pytanie ile hp będzie leczyć jak się będzie miało te 105 int?" odpowie ktoś?

Opublikowano

Ad1

Zależy jak serwer ma ustawione, przy prywatnych serwerach przy 97/98 int leczy zaledwie 7/8 k, pamiętaj to jednak prywatny , skoro pytania dotyczą Pl myślę że gdzieś właśnie 4/5 k nie więcej.

Ad2.

Tak może zaistnieć taki czyn. E-mail przypisany do postaci każdy i na każdym serwerze pocztowym ma przypisaną funkcję przypomnienia hasła przy pomocy e-mail alternatywny lub nr telefonu. Chodzi tutaj o to że osoba druga po sprzedaży ustawi którąś z opcji , potem jak już otzrymasz postać wraz z e0mailem odzyska hasło i Ty stracisz pieniądze a on zyska. Tutaj o tyle dobrze, że wtedy allegro zobowiązane jest zawiadomić policję o przestępstwie.

Ad3

Jak dobrze rozwiniesz postać to szaman radzi sobie lepiej niż ninja czy woj jeśli prywatny serwer, jeśli pl w skali od 1 do 6 to 3/4.

Ad4.

Do expa polecam dzwonek . Używanie dzwonka służy także przy rozwalaniu metinow z konia, jeśli pvp to wachlarz. Na 75 jest dzown bambusowy - srednie obrażenia do expa a obrażenia umiejętności do pvp

Opublikowano

Buffy szamana healera nie zależą od ilości int w eq. Leczenie P - 3/4k.

Szamanem w grocie nie zdziałasz, możesz jedynie expić z kimś w grupie.

Do expa z buta zbawka / ekstazyjny a z konia bambus.

Opublikowano

Buffy szamana healera nie zależą od ilości int w eq. Leczenie P - 3/4k.

Szamanem w grocie nie zdziałasz, możesz jedynie expić z kimś w grupie.

Do expa z buta zbawka / ekstazyjny a z konia bambus.

To jesteś w błędzie, siła szamana opiera się na magii czyli na int.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...