Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pytanie)

trader7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 2 dni temu kupilem sobie 1148 bodajże RP za 61zł przez SmS kupowałem już wiele razy wchodzę w ofertę wybieram za ile chcę kupić RP wpisuję swój numer komórkowy klikam kontynuuj i na mój telefon powinien przyjść sms że mam wysłać 2 sms o treści PAY na podany numer czekałem 1h na tego smsa i wciąż nie przychodził nie było to pierwszy raz wcześniej gdy nie przychodził po prostu wysyłałem 2 sms o treści pay na numer podany gdy kliknę kontynuuj i punkty RP przychodziły na moje konto tym razem czekam juz 3 dzień na RP i nadal ich nie ma dodam iż z konta zniknęło 61zł. Wie ktoś co zrobić?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Pewnie coś źle zrobiłeś, może źle wpisałeś.

Pisz do supportu, bo RP od tak ci nie przyjdą.

PS. Z tego co wiem już nie przychodzi SMS tylko sam masz wysłać jak na stronie ci pokażą.

Opublikowano

napisałem do supportu potem do tych boku czy jak oni tam ale nie odpisali pewnie dlatego że weekend wydaje mi sie że w numerze wpisałem zamiast 644 to 664 na stronie pisze ze do 3 dni moga mi je wysylać jak nie to pokaże wydruk rachunków dla tego boku i wyraźnie pisze ze wysyłałem te sms

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

A jak myślisz jak źle numer wpisałem a straciłem z konta 61zł i bd miał rachunki to dadzą mi te 1k

rp?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Numer musiał być dobrze wpisany, co najwyżej zła treść.

Jeżeli była zła treść BOKU może się kłucić, ale support lola jest bardzo miły.

Opublikowano

nie treść napewno dobra przed chwilą sprawdzałem co i jak to co mam wydruk rachunku wyslać dla boku czy dla supportu lola"?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...