Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LS-RP]Pomoc(ponowna)

Wesol12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszęto w imieniu kolegi(aktualnie nie ma neta a chce zagrać):

1. Chcę odgrywać postać mechanika więc...

... szukam warsztatu, który mnie przyjmie i da największe wynagrodzenie.

... pogłębiam swoją wiedzę na temat mechaniki do w miare przyzwoitego poziomu, i staram się pokręcić przy upatrzonym warsztacie.

... szukam miejsca, w którym dostanę skryptową pracę, a potem migruję na stację.

... ogłaszam się na forum i czekam aż pierwsza lepsza osoba mnie przyjmie.

2. Chcę założyć organizację przestępczą, więc...

... zbieram kumpli, robimy jak najlepsza aplikację, z ciekawą, długą historią, oraz kolorową i złożoną grafiką, następnie wklejam to na forum.

... staram się trochę pograć w naszym gronie, wykreować jakiś hood play, potem zacząć od drobnych przestępstw, na zlecenie innych organizacji, by w końcu założyć swój temat.

... powołuję się na doświadczenie z innego serwera i od razu wklejam temat.

... po co mi organizacja? Przecież mogę odgrywać napady bez żadnych podań i akceptacji.

3. Ile to 2*(2+2)?

4

8

6

2

4. Supporter jest zajęty pomocą innemu graczowi, ale ja również mam problem. Co robi?

Spamuję mu, do czasu aż zwróci na mnie uwagę.

Proszę go, by się pospieszył.

Czekam, aż mi pomoże, ewentualnie przypominam mu o tym po pewnym czasie.

Używam komendy /report, by zwrócić na siebie uwagę.

5. Kim jest administrator na serwerze?

Osobą, która za wszelką cenę powinna pomóc/doradzić, gdy tylko do niej napiszesz

Osobą, która jest na serwerze po to, aby pilnować porządku i rozwiązywać trudne sprawy

Osobą, która zajmuje się tylko i wyłącznie sprawami technicznymi

Osobą, która zarządza projektem i nie można do niej pisać w razie problemów

6. Jak powinieneś kreować swoją postać?

Według stereotypów, podróżując po mieście chwytając się pierwszej lepszej pracy

Silnie rozbudować plan, trzymając się wybranych celów

Dążyć do tego, aby za wszelką cenę coś osiągnąć

Skacząc z jednej frakcji na drugą

7. Zostałeś niesłusznie umieszczony w admin jailu. Co robisz?

Wchodzę na forum, tworzę temat i opisuje sytuacje w odpowiednim dziale, a następnie wypisuje na skype i poprzez prywatną wiadomość do administratora, aby jak najszybciej odpowiedział w apelacji.

Wchodzę na forum, tworzę temat i opisuje sytuacje w odpowiednim dziale spokojnie oczekując na reakcje ze strony ekipy.

Wchodzę na forum i piszę skargę na członka ekipy, który nadał mi karę.

Piszę na /report i na /w administratorowi chcąc rozwiązać sytuacje.

8. Zostałeś zbanowany przez administratora za konkretny punkt regulaminu, co robisz?

Mam zmienne ip i tworzę nowe konto nie przejmując się tym.

Robię screeny zbanowanego konta, idę na forum i zakładam temat w odpowiednim dziale. Grzecznie staram się wyjaśnić sytuacje.

Próbuje się skontaktować z administratorem (xfire, gadu-gadu, skype, email, prywatna wiadomość na forum), po czym wyzywam go od najgorszych za moją banicje.

Wchodzę na forum i tworzę skargę na administratora umieszczając w niej mnóstwo wulgarnych słów.

9. Jesteś w środku trwających wydarzeń In Character. Nagle teleportuje się do Ciebie administrator i każe zatrzymać rozgrywanie wątku fabularnego Tobie i Twoim kompanom w celu wyjaśnienia danej sprawy. Co robisz?

Zatrzymuję się i wyjaśniam sprawę.

Wysyłam administratorowi wiadomość, że niestety nie mogę teraz rozmawiać i odezwę się po rozegraniu akcji.

Ignoruję administratora i prowadzę akcję w myśl zasady 'ciągłości gry In Character'.

Rozpoczynam z administratorem dyskusję nt. przerwanej akcji.

Prosi o pomoc.

Opublikowano

Ej CvS zrobisz teżcoś takiego ale jak zdać prawo jazdy bo cały czas nie mogę

Weteran
Opublikowano

To co podałem to jest tylko taka promocja aby poznać lepiej świat rp jeśli nie wiesz jak zdać prawo jazdy to zapisz się do akademii ls-rp i tam dowiesz się o całym rp, które pozwoli ci grać na serwerze ale także rozwijać się na nim

temat close powód autor uzyskał odpowiedzi

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...