Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiazdy Internetu

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam x3248. Nie wiem jak dobrze zacząć temat, więc może od razu do rzeczy ^^

Gary Brolsma, czyli "wykonawca" przeróbki

stał się dzięki temu gwiazdą internetu. Jego filmy na różnych stronach mają po kilka milionów wejść. Dostał propozycję wystąpienia w filmie, pisały o nim gazety i mógł wystąpić w telewizji. Wygłupiał się przed kamerą, a mimo to jest sławny. Na pewno nie spodziewał się tego.

Dzisiaj, w polsce jak ktoś umieści film, w którym robi coś głupiego jest wyzywany od najgorszych i dostaje złe oceny. A więc jak to jest? Oczywiście nie wszyscy. 1 osobie udało się wybić robiąc coś głupiego. Jest to Gracjan Roztocki. Był w telewizji, również otrzymał propozycję wystąpienia w filmie. Jak stał się popularny? Nagrywał piosenki o pierdołach. Albo to o internecie, albo o pracy itd. Ma swoją stronę, kanał YT, "telewizję".

Kolejna polska gwiazda to Pani Barbara. Wybiła się opowieściami m.in. jak to fajnie było w Holandii, pies sąsiada nasrał w windzie i jak się bawiła na dyskotece. Wszyscy ją polubili pewnie dlatego, że używa języka młodzieżowego. Jej kanał YT.

Wróćmy do zagranicznych sław. Oczywiście Jon Lajoie ;P. Rozbawił miliony osób tekstami swoich hitów. Jeśli ktoś zna dobrze angielski to może się nieźle ubawić słuchając go ;). Kanał YT, a chyba największy hit to I kill people ;D

http://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk&feature=channel_page

I na koniec pytanie : Co o nich sądzicie? ;)

Jeśli przeczytałeś cały post to dziękuję i gratuluję <3

Opublikowano

Jak ja widze smieszny filmik na yt to porostu smieje sie z tego. jak kiedys ktos mi pusci Gracjana to lalem ze smiechu. Ja nie oceniam od razu ludzi po prostu to jest ich sprawa co robia i co beda robic. Niektorzy po przez smieszne filmiki moga sie wybic na szczyt i kazdy im bedzie zadroscl a inni zapamietaja sie jako debil w filmikach na yt.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Taka jest Polska.....Jakby w Polsce, ktos zrobil "Numa Numa" to znajac, zycie mialo ocene 1 i ogladalnosc z 10 tys.......Nie wiem, moze to przez nasze panstwo ?....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@Offtopic

Dzięki że przypomniałeś mi te piosenke :D

@Topic

I na koniec pytanie : Co o nich sądzicie? wink.gif
Spoko :P

@Edit

Dodam że Martin Lechowicz jeszcze jest wśród nich :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hmm o tym gosciu Numa NUma nie slyszalem,ani tego nie widzialem.Fajnie to zrobil,ale mysle ze to nie bylo trudne,o takie glupoty jest gwiazda,moze ja tez sproboje ^^

Opublikowano

ten koles co spiewa I kill people

Zadymisty xD a ta barbara dobrze gada ale to nudne

Numa Numa xD niewidzalem tego wczesnij

a ten gracjan roztocki szkoda slow takich to sie powinno dawac do psychiatryka

30364378.png

Opublikowano

I najwieksza gwiazda jest Kilo_Kartofli

Za swoje zajebiste podejscie do wszystkiego, za nieznajomosc ortografii, angielskiego, "ja wiem lepiej, ze cuz pisze sie przez ó (a przez ż to juz nie?)"