Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Temat Hackow

lol12356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba kazdego wkurza jak sobie grasz wszyscy sa mili ale nagle wjedzie hacker i psuje cala gre i chcecie mu wyslac BANA ale nie mozecie poniewaz nie wiecie jak albo tym potobne. A wiec prosze jak widzicie jakiegos hacka to prosze o screnna i ja juz sie dalej tym zamne dajcie 5 jak pomoglem

Opublikowano

A w czym tu pomogłeś bo gdy nie widać różnicy to po co przepłacać?

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

postow 4 i jeszcze mamy wpierdalać gnój pod siebie ? jebie cie chyba chłopcze pomyliłeś fora

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

yyyyy chłopcze rozjebałeś mnie tym tematem xDDD "chcecie mu wyslac BANA ale nie mozecie poniewaz nie wiecie jak albo tym potobne. A wiec prosze jak widzicie jakiegos hacka to prosze o screnna i ja juz sie dalej tym zamne" połowa albo i więcej ludzi z forum wie jak wysłac bana. Po prostu moim zdaniem chciałeś sobie nabic kilka postów . . .

Close Topic.!

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Opublikowano

o kurwa, ziomek... żądzisz xD

pisać takie rzeczy na forum o cheatach?

jesteś hardcorem! xD

Być zajebistym...

Opublikowano

stary centralnie daje ci 5* ale nie za pomoc tylko za to że mnie rozbawiłeś - podaj e-maila i GG to ci podeśle kilka mega scrn - hehehe

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Dodaj nową pozycję...