Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trema przed testem 6 klasisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Nie wiem co zrobić mam we wtorek test szóstoklasisty i mnie dzisiaj zaatakowała trema.Nie wiem co zrobić aby się jej pozbyć i będę bardzo wdzięczny abyście mi pomogli.Pozdrawiam

Opublikowano

Wyluzuj i tak nie zdasz. :)

Nie na próbnym miałem 24 punkciaki :P.Ciekaw jestem ile ty miałeś jeśli z cb taka mądrala.Ale i dalej nie mam porady :(
Opublikowano

Ja na próbnym 24 a na oficjalu 31 ;). I 0 stresu miałem. Nawet jak napiszesz na 5 pkt a oceny dobre będziesz miał to i tak zdasz ;)

skpUo.png

Opublikowano

to zależy , jeśli bd chciał iść do rejonowego gimnazjum pisz jak chcesz , a jak gdzie indziej to radzę się pouczyć bo jak rekrutują do gimnazjum patrzą też na liczbę punktów

Opublikowano

Jakim trzeba być dałnem by z podstawówkowego mieć mniej niż 30pkt? Majnkampfy wam mózgi przeżarły, zginiecie w gimnazjum, a do średniej wgl was nie wpuszczą.

Opublikowano

Z autopsji powiem tak.

Jako ostatni z klasy wszedłem do sali, jako pierwszy wyszedłem z najlepszym wynikiem bo 37 punktów ale jedna uwaga... Między dzisiejszymi testami a tymi co ja miałem, jest spora różnica. Ale tak czy siak, jeśli przez cały rok się przykładałeś, to zdasz.

Więcej tremy będziesz miał przy testach kończących gimnazjum, tego możesz być pewien.

Poza tym...

Szansa na to że nie dostaniesz się do gimnazjum jest mniejsza, niż do liceum tak prawdę mówiąc. ;)

Opublikowano

Jakim trzeba być dałnem by z podstawówkowego mieć mniej niż 30pkt? Majnkampfy wam mózgi przeżarły, zginiecie w gimnazjum, a do średniej wgl was nie wpuszczą.

Miałem 25 punktów i jak byłem w podstawówce to nie było minecrafta.W gimnazjum mam oceny 3/4/5.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Macie może jakiegoś serwerka minecraft na 1.2.4 podajcie ip i se zagram :P nick Raczek

Opublikowano

Niedługo sie przyzwyczaisz do tego, im wyżej tym wiecej egzaminów. Nie pamietam kiedy pisałem te testy, teraz egzaminy to dla mnie normalka na studiach mam co semestr z cztery egzaminy.

Wrzuć na luz, powtórz sobie jeszcze coś, co jakiś czas przewietrz sobie pokój/ wyjdz na zewnatrz od razu lepiej bedzie Ci :).

Opublikowano

Chuja, nie stresuj się.Gim. nie jest według mnie ważne. Do gim. dają nas tylko po to żebyśmy wydorośleli to wszystko, dopiero o liceum/tech. możesz się starać dobre.

@Szmychel Proszę cię gimbusie, skończ.Sam pewnie do zawodówki chodzisz.

Opublikowano

Przepisy się zmieniły, egzamin z 6 klasy teraz decyduje czy dostaniesz się do gimnazjum.

Co do rad aby pozbyć się tremy to:

- zajmij się czymś

- nie myśl o tym na okrągło

- przed egzamin idź się zabaw z kolegami np: kino, impreza

Opublikowano

@up

Decyduje czy dostaniesz się do gimnazjum ? Przecież jest to szkoła przymusowa - muszą Cię przyjąć.

Nie ma się co martwić, wcale nie będzie trudno. Za samo czytanie ze zrozumieniem masz już około 15-20 punktów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jprdl, co za ludzie. Bać się testu 6-klasisty?? Haha. Przecież to zwykły, nic nie znaczący sprawdzian -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

poza tym, kurwa jak do tego można się uczyć? nie uczyłeś się przez 6 lat to nie nadrobisz tego w ciągu tygodnia, jak się uczyłeś to będziesz miał dobry wynik i tyle, poza tym to jest proste. zwykły sprawdzian z którego robią wszystko byleby tylko zestresować uczniów.

fs_overall.png

Opublikowano

Dokładnie ten test gówno daje miałem 28/40 niby w gim to sprawdzali i im jestes lepszy tym (przynajmniej u mnie) masz trudniejsze zadania (tak mam z matematyki). Wystarczy ze bedziesz myslal nie ucz sie wyjdz na pole bo jak taką spine masz będziesz sie uczyc a to bezsens..

Ja za miesiac test gimnazjalny i nie spinam

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Up@

Dokładnie.

Ze sprawdzianem 6 -klasisty cię przyjmą do gimnazjum jak nawet będziesz miał 0 pkt.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Jezu ludzie to tylko 6 klasa :) O gimnazjum też piszecie jakby to było nie wiem co. Prawdziwa nauka zaczyna się pod koniec 1 klasy LO, a w drugiej to niezły zapiernicz jest. O maturze już nic nie mówię. A co do autora to najlepiej idź do kina (na piwo? ale raczej nie w tym wieku) lub porób to co najbardziej lubisz. Nie ma czym się stresować. Wystarczy, jeżeli byłeś chociaż trochę w szkolę to na pewno napiszesz na te 20+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...