Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy te zestawy które mam są dobre ? :D

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D Dam wam pare zestawów i powiedzcie czy są dobre ;D

Inżynier :

1.Katana

2.Desert_eagle

3.K1 gold

4.spanner

5.K1

6.FlashMine/Adrenalina

7---------

8.Scorpiony

Assault.

1.Katana

2.Desert_eagle

3.Famas_PL

4.Granade

5.Famas Gold

6.FlashMine/Adrenalina

7.----------

PS.

Sory za nazwe tematu, ale mialem włączone Shift+ctrl.. Jeszcze raz sorry

8.G36_camo (czy jakoś tak )

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Zestawy sa ok.

Jedyne co potrzeba zmienic to 1 slot.Ustaw piesci ,poniewaz o wiele szybxciej sie z nimi biega.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Do inżyniera kup i ammo boxy i landy a u assa fleshe + adre + kup oczywiście 6 slot change.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zestawy dobre ale ja bym ci polecał kupić bronie na długi termin bo się opłacają np M60 GOLD,M249 NICKEL,M134 GOLD

są za tanią cenę na 90 dni chyba 570 g1 tylko kosztuje jedna z tych broni co wymieniłem

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Polecam zamiast fleshy/staminę i adrenalinę i dokup sobie 15% sp(10%i 5%).Usuń katanę bo jest nie przydatna. Tylko na pięści dla zabawy to sobie możesz zostawić ale nie biegaj z nią jak grasz na bronie bo wolniej się biega. Ja bym ci polecał mp5k bo desert eagle ma 7 strzałów tylko nie mówię że jest złe bo ma dobrą celność i damage ale trzeba trochę nim pograć by je świetnie ogarnąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co dodajesz taki post ? o.O jak juz zakupiles takie itemy to znaczy że ci odpowiadają, a nie sie chwalić nimi -.-

//Taki post to spam. Wstrzymaj się z nimi ;D ||Epean

Opublikowano

Nie no na prawdę dobre zestawy ale doczepię się do Assault lepiej by było jak byś miał jakąś broń ciężką chodzi mi o jakies m60 czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Zestaw dobry.

@up

Trafi się jakiś dobry gracz, to nie ma szans....

nigdy nie zginie, tak mu jest pisane z tym wyj*** zestawem, on nie musi grać zestaw będzie walczył za niego

Opublikowano

Zestaw dosyć dobry ale zamiast 2 famasów mógłbys na 5 dokupić jakies XM8 bo famasem na za duży dystans nie polecam strzelać.

Co do inżyniera to jesli dobrze ogarniasz K1 to spoko ale jesli masz co do niej wątpliwosci to na 5 slot weź sobie MP7 albo TMP.

zestaw jest mega ku** mocny, z takim zestawem pokonasz wszystkich graczy i nigdy ku** nie zginiesz, nigdy..

Wystarczy że podbiegne do niego z TMP9 i się położy a mi zostanie wystarczająco hp żeby się uleczyć i zabić parę innych osób :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

zestaw jest mega ku** mocny, z takim zestawem pokonasz wszystkich graczy i nigdy ku** nie zginiesz, nigdy..

I co z tego, że ma takie bronie??Może nie mieć skilla i staty 0-8, ja gram samym m4a1 i rate +2-3.Sam zestaw nie zapewni ci nigdy skilla.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

I co z tego, że ma takie bronie??Może nie mieć skilla i staty 0-8, ja gram samym m4a1 i rate +2-3.Sam zestaw nie zapewni ci nigdy skilla.

To był sarkazm...

Myślę, że udzielono już wystarczająco dużo odpowiedzi. Jeżeli autor ma inne zdanie -> PW.

Zamykam bo zaczyna robić się lekki spam.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...