Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BOB (problem z nie wyświetlającą się mapką)

mckoxiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DUŻO PROBLEMÓW BYŁO Z NIE WYŚWIETLAJĄCĄ SIĘ MAPKĄDO M2BOBA I BLOKUJĄCYM SIĘ MPC-FORUM.

Żeby działało musimy miec m2boba w wersji 1.1.2 i 1.1.3, oraz kamer moda http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

1. bierzemy czysty folder z metinem

2. wklejamy tam pliki z boba w wersji 1.1.2, a dokładniej folder ,, Ressources i plik o nazwie M2Bob_Dll.dll*

3. Po wklejeniu tych plików, wklejamy z folderu z botem w wersji 1.1.3 plik o nazwie M2Bob 1.1.3.exe*

4. wchodzimy w podany link, ściągamy kamer moda i instalujemy go w folderze z metinem.

5. Odpalamy boba, i zaznaczamy ,, If login doesent work( itp itd)" ale obok tego powinno być okienko i właśnie je zaznaczamy.

bot powinien się otworzyć nie w polskim metku, ale w kamer modzie.

NIE MUSICIE ROBIĆ ŻADNYCH OBEJŚĆ ITP, WYSTARCZY SAMO ZAINSTALOWANIE KAMER MODA W FOLDERZE Z METKIEM, I WGRANIE TAM PLIKÓW Z 1.1.2 I BOTA W WERSJI 1.1.3

JAK KOMUŚ NIE DZIAŁA PISZCIE NA GG, TO WYTŁUMACZĘ SZCZEGÓŁOWO, LUB NA SKYPE POKAŻE PRZEZ KAMERKE CO I JAK.

40460001 MÓJ NUMER GG

BOB DZIAŁA NA WINDOWS VISTA, 7 A ROWNIEŻ NA WINDOWS XP

jak naciśniemy F6 to otworzy się nam menu kamer moda. Podobnież mamy będziemy mieć też drop hacka, do kradzieży itemów.

Żeby móc kraść itemy, musimy mieć włączane 2 metiny, z dwoma róznymi kontami, obie postacie muszą byc razem pt, i tą postacią którą nie będziemy gra, wyłączamy. Nie wylogowaną postacią idziemy na łowy. !!!NIE WIEM CZY TO PRAWDA, MI SIĘ JESZCZE NIE UDAŁO CZEGO KOLWIEK KOMUŚ ZABRAĆ!!!

jeżeli Wy wiecie jak zrobić żeby zabierał itemy piszcie w komentarzach

PO ZAINSTALOWANIU BOTA, ZABLOKUJE SIĘ WAM MPC-FORUM, MUSICIE WEJŚĆW WIERSZ POLECEŃI WPISAC route delete 176.9.9.227

Opublikowano

Nie wiem czy opcja drophack jest na pl jeszcze, jeśli tak to działa.

jeżeli Wy wiecie jak zrobić żeby zabierał itemy piszcie w komentarzach

No zakładasz pt, postać którą zakładasz pt wyłączasz a 2 kradniesz drop.

1. WCHODZICIE W WIERSZ POLECEŃ

2.WPISUJECIE ROUTE DELETE 176.9.9.227

Prawdopodobnie przez te 2 punkty post wyląduje w koszu.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...