Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pvp?

ZxExUxS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

pisze tutaj bo sam nie wiem gdzie zakwalifikowac to pytanie:) jezeli w zlym miejscu to przepraszam;]

aczkolwiek moje pytanie brzmi:

czy znacie jakies gry typowo PvP? nie chodzi mi o pvp jak np w Shaiya gdzie trwa to 5s lub pada sie na przyslowiowego hita.

nie koniecznie musi byc pl. mile by byla widziana browserowa aczkolwiek download tez przezyje;]

takze prosze o tytulki

Opublikowano

tak wiem np w rappelz. ale tam glownym watkiem jest robienie misji. a mi chodzi o typowe pvp gdzie caly nacisk i silnik gry jest zrobiony pod ten tryb gry. gralem kiedys w taka aczkolwiek bylo to dawno i chyba juz jej nie ma. takze mile widziane MMO aczkolwiek kazdy tytul sprawdze:)

Opublikowano

tobie chyba chodzi o takie gry w których expi się zabijając ludzi nie potwory :D

zobacz :

gunz(polecam priva eurogunz)

w tej grze walczy się mieczami jak zarówno bronią palną

gra jest niezwykle trudna

by nauczyć się stylu gry np.k-style

trzeba uczyć się czasami 3 miesiące

Rakion:

grałem 1 godzinne i skasowałem...

może tobie się spodoba

784091427630431250239.png
:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam.

pisze tutaj bo sam nie wiem gdzie zakwalifikowac to pytanie:) jezeli w zlym miejscu to przepraszam;]

aczkolwiek moje pytanie brzmi:

czy znacie jakies gry typowo PvP? nie chodzi mi o pvp jak np w Shaiya gdzie trwa to 5s lub pada sie na przyslowiowego hita.

nie koniecznie musi byc pl. mile by byla widziana browserowa aczkolwiek download tez przezyje;]

takze prosze o tytulki

Wonderland Online......

Opublikowano

Może Ci się spodoba, 4Story .... Wydajesz 4 tysiące pln i jesteś Bogiem :)

Jest też opcja walczysz z normalnymi ludźmi gdzie pvp jest fajne :) Z ludźmi którzy nie wydali 4 tysiące pln na głupią grę którą Ci polecam ;D

Albo

Drakensang przeglądarkowa z fajną grafiką Wbijasz 10 lvl idziesz na arene robisz rozpiździel przez 3 miesiące kupujesz eq za punkty walki wyexpiasz wyższy lvl robisz to samo tylko że nie 3 miesiące, a 7 miesięcy, i tak do max lvla potem z determinacją podajesz swoje pasy na chacie :)

Opublikowano

Zagraj w LoLa tam może nie masz pvp jest akcja zniszcz bazę wroga, w grze nie można sobie wygranej kupić za realne pieniądze, only skill, jak nie potrafisz grać to i powoli się uczysz to nawet nie wchodź na tą grę (chyba że masz ogromną cierpliwość do gier :P)

Lub

Zone4 Fight District- fajna gierka luknij na yt, tylko pvp, ewentualnie inne rodzaje rozgrywki, ale generalnie zabić wroga z przeciwnej drużyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...