Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] ZarobekNR2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tut, normalnie żal dzieci

Sorry cie Ale nie widziałem żeby gdzies to było

powiem że już to bylo wiec po co?

to już dawno dawno temu było a i polecam wam słowniki ortograficzne jak wiecie co to ;]

nie chciało mi się więcej literówek zaznaczać aa i istnieje taki przycisk jak alt

@down

to niech wejdzie w ustawienia i zmieni na j polski programisty albo inny i będzie miał albo wgl alta zjadł

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

@UP nie bądź taki do przodu -.- Po pierwsze niektóre klawiatury nie mają polskich znaków, po drugie mógł się klawisz nie docisnąć dlatego brakuje niektórych literek, a po trzecie

on napisał :

Sorry cie Ale nie widzialem zeby gdzies to było

a ty :

Sorry cie Ale nie widziałem rzeby gdzies to było

Żeby piszę się przez ż a nie przez rz ... napisał przez z bo np. niema klawiatury ze znakami polskimi... Czyli to Tobie przydałby się słownik :) Pozdrawiam Cię...

Co do tuta.

Było już na forum ale dawno więc fajnie że odświeżyłeś, ale mogłeś się bardziej rozpisać, napisać to bardziej estetycznie (kolorki itp.) ale ogólnie to lajk :)

@EDIT :

Zauważyłem że o 9.00 stworzyłeś innego TuT'a też o tematyce zarabiania. Dlatego polecam Ci zrobić jeden temat gdzie będziesz pisał jak zarabiać bo spamowanie dużą ilością tematów może skończyć się warnem.

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...