Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champy] Kto mocniejszy?

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam Katarine, gdy pograsz nią dłużej - będziesz miażdżył, ja grałem wczoraj - byłem w teamie z Katariną - staty 30/4/8 - mówił, że Katariną gra od początku swojej gry, a gra jakoś 2/3 tyg. :)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Najlepszy Lee Sin, ale na pewno nie najłatwiejsza.

Łatwe zabijanie to Katarina. Chociaż na wyższych poziomach ludzie już bez problemu ją kontrują.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dawno temu jak zaczynałem grę, największym przeciwnikiem był Xin Zhao, ponieważ idę sobie, idę i nagle boom z krzaków ninja, combo i czarno-biały ekran :D Renektona niee. Nie było jeszcze takiego, który mnie zniszczył chociaż raz :) Katarinka jest moocna. Jak się ogarnia potrafi dupe skopac. Osobiście nią nieogarniam. Z tych trzech Xin, choć za stosunkowo niską cenę jest mocny, a dobrze ogarnięty potrafi zdjąć niektóre postacie na max 2 skille. Katarina. Jeśli nie grałeś/aś radzę poczekać aż w rotacji będzie, ponieważ niektóre osoby (np. ja ^^) nie umieją i nie będą umiały grać tą postacią, ponieważ trzeba wyczuć odpowiedni moment, kiedy włączyć dane skille.

@Edit: Zapomniał bym o Lee Sinku ^^... Postać dobra, ale ciężka w ogarnięciu.

Opublikowano

Katarina to była moja pierwsza postać robisz ją pod ap dobijasz 6 lvl i na gankach wbijasz shumpo skaczące i ulti, postać wukrzająca dla przeciwnika, koleś ucieka a ty shumpo i kill. Polecam

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Z pewnoscią nie polecam katariny. Kupiłem ja ok 13lv. W tedy chodziło sie 2-1-2 i nie bylo jungli. Ale od 28-30 juch dzochi sie w jungle. na solo topa offtabnkiem mid ap carry, bota support i ad carry. wiec katariną nie ma gdzie isc. Jedynie sie nią ksuje ;/ a to jest hamskie. Katarina to pieniądze stracone. A postac to musisz sam wybrac gdzie chcesz nią isc. np lee sin moze isc w jungle i na solo topa. xin, renektron jest ok ;D

Opublikowano

Katarina jest specyficzną postacią. B. prosto ja kontrować. Silence i wypada z ulti. Wybicie i znowu wypada z ulti. W team fightach i tak focus jest na nią. Ja polecam Xin Zhao (mój main swego czasu). Świetny damage, użyteczne skille i w ogóle.

Lee Sin jest ciężki do ogarnięcia wg. mnie. Renekton hmm. dobry w early ale w late już nie wiele zrobi.

2536842761.png

Opublikowano

Katarina ma gdzie iść. Kata to mid, dobra kontra na np. Morde, ale ogólnie ussles.

Renek / Lee

Opublikowano

Polecam lee sin'a , dlaczego ? jest to mój main więc wiem co i jak :P.

No i jak umie się nim grac to się robi rozpierdol :DD.

+duży dmg.

Pozdrawiam :))

Opublikowano

Ja polecam Katarinę bądź xina ,ze względu na doskoki + bardzo wysokie dmg.

Zastanów się też nad Jaxem :)

Opublikowano

Polecam Lee, ponieważ nim można robić wszystko. Jest to świetna postać, gram nią ok. 3miesięcy. Jeżeli grasz 5vs5 lub 3vs3 to masz przewagę, gdyż na początku masz dwa skille w jednym:) Nie powiem, że to support, lecz nie raz udało mi się uratować kumpli Safeguard'em/Iron Will'em:)

Jego ulti także się przydaje:

-Gdy uciekasz, możesz wykopać przeciwnika,

-Gdy przeciwnik stoi obok twojego turreta, możesz go kopnąć pod niego (dalej się domyśl:P)

Opublikowano

Jak już to renekton/lee sin. Katarina to papier + jak użyje ulti i dostanie cc (albo się ruszy) to jest po ulcie.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Kata na 30 lvl sux, soraka ją kontruje ;)

Z tych lee jungla/ solo, renek solo.

Ogółem renekton niszczy solo topa z dobrym buildem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...