Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] G1 za płatne reklamy

MrAwruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy działa ten sposób na robienie reklam?

Powiedzmy że mam kartę plusa ze stanem 0.00PLN. i gdy podam numer tej karty w danej reklamie to dostane g1 na konto?

Opublikowano

102 g1 to pewnie chodzi o akazoo, te reklamy są darmowe właczasz wbijasz nr tel i operatora następnie wpisujesz pin z smsa z którego ci przyszło, czekasz aż ci przyjdzie witamy w akazoo i na koniec wysylasz smsa o treści STOP TAK na 60433 i nie bierze ani grosza bo robiłem to już na 8 kontach i nie wzięło nic.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Aha, znalazłem taką reklamę z akazoo 'chat & randki' i tam wpisałem nr wybrałem operatora i "teraz tylko wyślij sms o treści tak pod 60433" i mam wysłać ? potem przyjdzie mi witamy w akazo i na koniec napisać im smsa tak jak mówiłeś STOP TAK?

dobrze zrozumiałem?

Opublikowano

Znaczy się jak wybierzesz operatora i nr telefonu wpiszesz i dasz Ok to czekasz na smsa od nich na pin a potem go wbijasz i zatwierdasz no i czekasz na witamy w akazoo i wysylasz tego smsa STOP TAK na 60433. Ta reklama zawsze wchodzi, pozostałe czasem nie to polecam ściągnąc cleanera i wyczyścić przed nastepną reklamą.Wykonasz wszystkie reklamy i masz już 408 g1 :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim :) już jedna reklama zrobiona i 102g1 do przodu. Temat do zamknięcia. Może ktoś z niego skorzysta jeszcze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...