Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wejście na własny serw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak załącze serwer i wejde jest wszystko ok. Ale gdy z niego wyjde to nie moge na niego wejść. Pokazuje mi sie takie cos w MC

"internal exception: java.IOException: Received string length longer than maximum allowed(137) ---> Dalej sie nie da przeczytac.

Błagam pomocy o 21:00 musze serwer otworzyc

Opublikowano

Pomóżcie gdy próbuje wbić na swój serw pokazuje mi sie coś takiego :

"internal exception: java.IOException: Received string length longer than maximum allowed

Opublikowano

też miałem taki problem z serwerem "by grzegorz" czy coś takiego - z gotowca robiłem. Pobrałem wersje MentosaGA, zaktualizowałem plik craftbukkit.jar i działa.

Opublikowano

też miałem taki problem z serwerem "by grzegorz" czy coś takiego - z gotowca robiłem. Pobrałem wersje MentosaGA, zaktualizowałem plik craftbukkit.jar i działa.

Mam prosbee mógłbyś jaśniej ? xD 1 raz mam własny serwer i nie ukrywam że troche jestem w tym zielony
Opublikowano

Co to jest ta wersja MentosaGa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...