Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zagrać rankeda 1vs1.

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.Na stronie LoLa jest ranking graczy solo (1vs1) i chodzi mi o to jak to zagrać żeby móc wejść w ten ranking.Stworzyć grę niestandardową i jakieś specjalne ustawienia trzeba wybrać?Czy jak to jest?I przy okazji jaka jest najlepsza postać 1vs1?Cena nie gra roli, zależy mi przede wszystkim na postaciach ad.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Nie ma możliwości grania rankedów 1vs1.

Na stronie jest pokazane "ranked solo 5x5". Czyli rankedy 5vs5 grane solo, czyli bez twojego teamu (z randomami)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Aha dobra o to chodzi... ale ja głupi :D A jak np znajdę sobie 3 kolegów i 1 random będzie to też będę w tym rankingu?

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Aha dobra o to chodzi... ale ja głupi :D A jak np znajdę sobie 3 kolegów i 1 random będzie to też będę w tym rankingu?

tak (zaproś gracza do duetu) i zapraszasz 3 kolegów a 1 bedziecie mieli randoma

pewnie feedera :* hihi

Opublikowano

Nie mozesz zaprosic 3 znajomych tylko 1 to po pierwsze.Daje ci 3-4 random typow ktorzy sa dawani na podstawie twojego obecnego ratingu

Jest oczywiscie mozliwosc team ranked ,ale tam gracie full premade zakladajac druzyne

Opublikowano

Nie, bo grając rankeda możesz:

• Solo (samemu z randomami w teamie)
  • Duo (To co wyżej tylko, że ze znajomym)
  • Oraz w 5 (full team)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...