Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybranie Postaci I Kick

Krynes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zalogować się na postać na SFYT2 na starym koncie jak kicka po jej wybraniu? ;/

Na postać na nowym koncie mogę sie zalogować a na starym wyrzuca do ekranu logowania :/

Opublikowano

zbugowane postacie... odbuguja jak restart bedzie tak samo ja wczoraj logowalem sie do is i nie moglem kupic przedmioty przy kupowaniu zawsze kick;p

54585309939136444418.png

Opublikowano
albo pobugowane mapy albo coś z kątami... Ja też tak mam ale nie pamiętam gdzie byłem..

Pisze się "z kontami"

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

jest tez mozilwosc ze jest za duzo ludu na serwie i was juz rzw. nie wpuszcza zeby nie zwiekaszc lagow lub macie taka sytuacje jak ja na sx.yt2sf nie moglem wejsc na zadna postac nawet na nowa, udawalo sie tylko jak byla przerwa w laczeniu z serwerem (przez chwile byl blad polaczenia) poprostu wchodzilem na konto na ktore chcialem wejsc ale nie wybieralem postaci nastepnie wchodzilem na drugie konto i wchodzilem az pojawial sie blad polaczenia i szybko wchodzilem na pierwsze konto i wybieralem postac i o dziwo uruchamiala sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...