Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Trainer 1.2.9

Lukasxxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc postanowiłem sobie dziś ściągnąć trainer 1.2.9 głównie aby korzystać z "Tank Mod" ;)

Lecz mój problem polega na tym:

- włączam nfs

- loguje -> wchodzę do gry

- minimalizuję i włączam trainer

- gdy w grze chce włączyć Shift + F1 i F8 trainer nagle przestaje działać

Mój win: 7x64 service pack 1

Da się coś z tym zrobić ?

Zapomniałbym pod czas pierwszego uruchomienia zadziałał, lecz zapomniałem, że F2 nie działa na x64 i od tamtej pory przestał działać :/

nfsw_MRLUKASXXD.png

Opublikowano

ja mam ten sam problem mam win xp service pack 2 ale jak mi sie zatnie trainer to tak i tak działaja opcje ale juz nie moge ich wyłaczyc ;( i musze gre właczac od nowa

Opublikowano

Witam was wszystkich, mam dla was dobrą i złą wiadomość:

ZŁA -> 1. TankMode został zablokowany przez EA-NFSW lutowych jak się nie mylę Aktualizacjach i już nie zadziała na trainerze 1.2.9, być może deerhunter wydał już nowy trainer, ale aby się zarejestrować i mieć dostęp do tych trainerów i haxów to trzeba zasponsorować ich stronę przed rejestracją

http://www.deerhunter2005.net/forumdisplay.php?fid=17

.

DOBRA -> 2. Dobra wiadomość, w trainerze jest opcja SHIFT+F11 ona włącza Transparent Car, czyli przenikanie przez pojazdy boty, dzięki czemu podczas wyścigów żaden samochód-bot nie spowolni naszego wyścigu.

Pozdro.

Opublikowano

Hmm wczoraj grając ucieczkę drużynową co najmniej 2 kolesi miało tank mod.(Silvia + zderzenie z suvem = suv odleciał. To nie był odosobniony przypadek)

No dobra niech jest ale pierw przydało by się aby ten trainer działał :D

nfsw_MRLUKASXXD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...