Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania Ogólne -Wszystko w Jednym Temacie

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczne od tego ze jest tych tematow nasrane ze hoho :)

Ogolnie napisze tutaj wszystko to o co chce spytac bo pytac w kazdym innym temacie i czekac na wiadomosci dzien lub dwa to troszke dlugo jak na tak popularna gre i ilosc postow/tematow w tym dziale.

Na poczatku chcialbym spytac : najnowszy serwer w Metina jaki jest? / Gram na Solar ale jedni pisza graj tam inni zeby nie grac bo to juz tam nie da sie zarobic . Na jakim grac aby bylo mozna cos zrobic ? ( Serwery prywatne nie interesuja mnie ).

Interesuje mnie Ninja :

- Jak rozwijac taka postac ? w necie tez caly czas cos innego jest ( czlowiek glupieje )

- Jak zaczac gre - szukac gildi jakiejs czy samemu expic do ktoregos lvl ?

- chyba ze polecacie inna postac ( prosze o napisanie jakiej i daleczego - czy latwiej sie nia gra i ja ubrac? )

Teraz w sprawie botow ...

Tez jest tego od ...

Nie wiem co i jak co do czego bo tyle temato jest i kazdy bot do czegos sluzy ( lecz ja nie wiem ) wiec :

- potrzebuje jakiegos bot expa

- program do zadawania wiekszego hita ( program musi dzialac na tym serwerze gdzie napiszecie aby grac -nazwa serwera )

- jakis program ktory pomoze w grze

Programy nie musza byc 3 , mozliwe ze jest jakis 1

Czy jesli program jest czy potrzeba do niego jakis inny aby odpalic rozne pliki aby dzialalo.

Prosze wiec osoby ktore beda sie wypowiadac o dokladne opisanie sprawy lecz sa rozne texty w te gre ktorych ja nie rozumiem a mam nadzieje ze sie szybko naucze bo gra jest fajna i inne gry poszly w odstawke .

Prosze nie zamykac tematu bo zapewne bede mial jeszcze inne pytania .Tak jak napisalem jest tego bardzo duzo i szukanie zajmuje na prawde bardzo dlugi czas . DLa osoby takiej jak ja ktora nie wie co z czym sie je to spory problem .

Osoby ktore pomoga moge jakos finansowo pomoc sms wyslac w grze albo cos :) Kwestia dogadania sie i zalezy tez od udzielonej pomocy. Z gory dziekuje .

Opublikowano

Moglbym dostac jakas odpowiedz . Z gory dziekuje bardzo .

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Opublikowano

Witam.

Zaczne od tego ze jest tych tematow nasrane ze hoho :)

Ogolnie napisze tutaj wszystko to o co chce spytac bo pytac w kazdym innym temacie i czekac na wiadomosci dzien lub dwa to troszke dlugo jak na tak popularna gre i ilosc postow/tematow w tym dziale.

Na poczatku chcialbym spytac : najnowszy serwer w Metina jaki jest? / Gram na Solar ale jedni pisza graj tam inni zeby nie grac bo to juz tam nie da sie zarobic . Na jakim grac aby bylo mozna cos zrobic ? ( Serwery prywatne nie interesuja mnie ).

Interesuje mnie Ninja :

- Jak rozwijac taka postac ? w necie tez caly czas cos innego jest ( czlowiek glupieje )

- chyba ze polecacie inna postac ( prosze o napisanie jakiej i daleczego - czy latwiej sie nia gra i ja ubrac? )

Teraz w sprawie botow ...

Tez jest tego od ...

Nie wiem co i jak co do czego bo tyle temato jest i kazdy bot do czegos sluzy ( lecz ja nie wiem ) wiec :

- potrzebuje jakiegos bot expa

- program do zadawania wiekszego hita ( program musi dzialac na tym serwerze gdzie napiszecie aby grac -nazwa serwera )

- jakis program ktory pomoze w grze

Programy nie musza byc 3 , mozliwe ze jest jakis 1

Czy jesli program jest czy potrzeba do niego jakis inny aby odpalic rozne pliki aby dzialalo.

Prosze wiec osoby ktore beda sie wypowiadac o dokladne opisanie sprawy lecz sa rozne texty w te gre ktorych ja nie rozumiem a mam nadzieje ze sie szybko naucze bo gra jest fajna i inne gry poszly w odstawke .

Prosze nie zamykac tematu bo zapewne bede mial jeszcze inne pytania .Tak jak napisalem jest tego bardzo duzo i szukanie zajmuje na prawde bardzo dlugi czas . DLa osoby takiej jak ja ktora nie wie co z czym sie je to spory problem .

Osoby ktore pomoga moge jakos finansowo pomoc sms wyslac w grze albo cos :) Kwestia dogadania sie i zalezy tez od udzielonej pomocy. Z gory dziekuje .

Najnowszy serwer to Solar - polecam w stu procentach tam grać.

Ninja - zależy jaka, nie podałeś profesji ale na pewno znajdziesz jakiś tut związany z tą postacią wystarczy użyć opcji "Szukaj".

Sam expij napewno do 61, z gildią to może w v2 Grota aczkolwiek ja preferuje expienie 1-99 solo . ;)

Cheaty: ExpBot - wyczaj sobie poprzez szukaj albo łaskawie odpal tematy...

DMG hack do lepszych hitów - prawdopodobnie działa na hity, nie wiem czy tylko na skille.

Ułatwienie gry poprzez jakiś cheat ? - FishBot

Nie podałeś w paru sprawach co Cię dokładnie interesuję więc nie mogę udzielić informacji na temat profesji.

E9mwj60.png
Opublikowano

Najnowszy serwer - Solar i tam graj. :>

Graj ninją, ale daggerem, 1 skill zasadzka, potem wirujący / szybki zależy czy chcesz pvp czy exp.

Co do botów to łap :

http://www.mpcforum.pl/topic/556298-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot-po-020212r/
http://www.mpcforum.pl/topic/591142-dllightmetin2-beta-by-kris006mrdeska/
http://www.mpcforum.pl/topic/460540-dlexp-bot-wersja-light/

http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/
http://www.mpcforum.pl/topic/535547-dlfishbot-v51-metin2pl/
http://www.mpcforum.pl/topic/525165-dl-x-fish-bot-by-sekhmet/

Opublikowano

Gryffin dziekuję za pomoc ale nie wiem co z czym się je . Lecz mam multihacka który po dzisiejszym dniu oczywiście nie działa ( czekać trzeba na upgrade ).

Potrzebował bym injector czy coś takiego , bo sciągam multihacka ale nie mam jak to odpalić. Mógłby ktoś dać link , bo szukam ale tam wyskakują mi same stare strony z 2010 i 2011 roku które nie działają . Tego z metin2mod ściągam i wystarczy wrzucić tylko do katalogu metina?? bo wolał bym odpalać przez injectora tak jak robiłem do tej pory

Z góry bardzo dziękuję za pomoc . Jeśli jakoś mogę pomóc napisz - pomoc za pomoc ;-)

Opublikowano
Interesuje mnie Ninja :

Polecam czytanie jak najwięcej tutorial, tam wszystko jest opisane już od a do z

Polecam expić samemu, ale jak wiadomo, w grupie zawsze raźniej, a w końcu dobry fun się liczy .

Polecam na początek sura wp, imo. najłatwiejsza profa do ogarnięcia początków przygody .

potrzebuje jakiegos bot expa

Wiem że to forum o hakach, ale nie jest to dobre rozwiązanie jeśli nie masz doświadczenia w grze . Samym expbotem gra Ci się znudzi lada chwila, ale jak już prosisz, to łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/597478-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...