Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - 2D - Przeglądarka !

Synekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam "Polecam " Wam grę Blocks MIner Nowość !! jest dużo dodanych rzeczy , Surowców a co najlepsze...

SĄ SERWERY !!!!!!! BEZPŁATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tej "nowej" grze można grać na serwerach Multiplayer jak i na Singl'u

PS:

Temat :

Jest to inna gra tylko pod taką samą nazwą więc czy to ma sens Usuwanie ? Przetestujcie te 2 gry i zobaczcie... Różnią się praktycznie Wszystkim .

PSS: Są lvl itp.

Polecam !! :D

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Witam "Polecam " Wam grę Mine Blocks !! Nowość !! jest dużo dodanych rzeczy , Surowców a co najlepsze...

To się nie nazywa "Mine Blocks" tylko Block miner. Znalazłeś to, to byś to chociaż dobrze opisał.

Co do gry to nie wiem jak jest u was, ale ta gra chodzi gorzej niż MineCraft na komputerze :D Tnie się itd.

Kocham mame

Opublikowano

@Up dzięki Ja tam od dawna nie wbijam... Mam słabego kompa i lagi mam ;p

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Bywalec
Opublikowano

Ciekawe, ale znowu 2d. Lepiej byłoby to 3D uciągnąć. Ale super, bo można sobie pograć nie pobierając dodatkowych oprogramowań.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ciekawe, ale znowu 2d. Lepiej byłoby to 3D uciągnąć. Ale super, bo można sobie pograć nie pobierając dodatkowych oprogramowań.

Wiesz te 3D to Premium na stronie [ Sami wiemy na jakiej :P ] a 3D dla Non-Premium to kwestia Kilku Tygodni , Miesięcy

Obecnie nie ma "3D Minecraft na Przeglądarce"

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...