Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwaczna Grafika o.O

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w grze mam starsznie dziwna grafika oto ss :

8d76ae97f4.jpg

O co biega ? za pomoc daje like i uwaga ;p Jeżeli ktoś mi pomoże dostanie

Klucz do skrzyni Mann Co

Parametry kompa :

Procke : Intel core Duo E4600 2,4Ghz x 2

Karta graf : Intel 82945G express chipset family

ram : 1gb

I to wszystko licze na pomoc nagroda czeka : ! ! !:! P

. .

Opublikowano

Witam.

Grzebałeś może coś w opcjach graficznych lub coś w tym stylu?

Jeśli chcesz mogę Ci podesłać fotkę standardowych ustawień.

Spróbuj zresetować tf2/steam'a/komputer. Może to pomoże, a jeśli nie to pokombinuje i zobaczę czemu tak masz. :P

Opublikowano

Tak, wszystko zmieniałem na minimalne ustawienia tzn. grzebałem zmieniłem na 640x480 tam najniszsze detale .. A i mam do was pytanie .. Wymagania minimalne spełniam a na max minimal mam straszne zacinki jak wychodze z budynku

. .

Opublikowano

Sprawdź czy przypadkiem nie ma zintegrowanej grafy na płycie oraz czy ta zintegrowana grafa przypadkiem nie jest włączona w biosie ;)

Opublikowano

Karte graficzną mam zintegrowaną ... A jak sprawdzic w BIOSIE to już niewiem jak coś mam Windows XP HOME EDITON SP3 a karta graf. ma 128 MB

. .

Opublikowano

No to w takim razie jest chyba wina tej zintegrowanej karty graficznej.

Ale tak na wszelki wypadek spróbuj reinstalnąć tf2, może to pomoże. A jeśli nie to nw.. :\

Opublikowano

Reinstalnołem i nic

;9 w menu mam normalną grafike ale jeszcze te ładowanie ... laduje mi sie z 5 minut gra .. ;p

. .

Opublikowano

Ehmm. To w takim razie nie wiem.

Moim zdaniem jest to wina zintegrowanej karty graficznej no ale ja się często mylę więc może to być błąd z mojej strony ^^.

Być może inni użytkownicy forum Ci pomogą. :P

Opublikowano

Wiesz, jak wejdziesz na serwer i będziesz miał coś takiego spróbuj zminimalizować TF2 i zmaxymalizuj

Opublikowano

Format i reinstal tf zawsze pomaga.

Myśle że ci pomogłem :D

A jeśli bys nie chciał pokombinuj z ustawieniami graficznymi wyłączy synchronizacje pionową.

Ale najlepszy jest reinstal tf.

Powodzenia.

Opublikowano

Hym, nigdy czegoś takiego nie miałem (nie licząc różowo-czarnych teksturek), ale sądząc po tym co wyżej piszę to wina leży po karcie graficznej.

Może Ci się przegrzewa?

Jeśli masz jakąś zapasową kartę to podmień ją i zobacz czy dalej będzie to samo.

Opublikowano

A ja yebnę tekst: NOWE STERY DO KARTY GRAFICZNEJ. xD

A na serio, to może karta Ci się smażyć ?

Opublikowano

Karta nie domaga , do gry mi ledwo szło na Intel Gxxx

Wiec napewno jest za słaba . Albo zmien ustawienia na wieszke może sie buguje :)

Opublikowano

Czyli se nie pogram ;< Z innymi grami nie mam problemu... A karta mi sie nie smaży sprawdzałem chciałem kiełbachę na niej upiec ale po czekaniu 9 godz nic sie nie stało ;p

. .

Opublikowano

Być może karta graficzna nie lubi się z grami, nie wiem jak z innymi.

Spróbuj poszukać na stronie Intela nowych sterowników, sprawdź też sterowniki monitora...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...