Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślisz o "Power Balance" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Zauważyłem w sklepie "sporting" , że jest jakaś bransoletka . Zaciekawiła mnie .

Na ulotce jest napisane :

powerbalance2s.jpg

Co o tym sądzicie ;P ?

Naciśnijcie sobie na obrazek ... Będzie większe .

Trochę się pogieło , ale kij z tym ;D

Opublikowano

Uważam, że to naciąganie ludzi na kasę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Uważam, że to naciąganie ludzi na kasę.

w pełni się zgadzam . A ponadto uważam że jest to coś w stylu takiej tabletki z cukru (chodzi mi o to że daje się człowiekowi pewien produkt który ma mu pomóc a w rzeczywistości nic nie daje lecz to siła woli i wiara w działanie produktu sprawia że występują skutki)

JBC: Wiem troche dziko pisane ale denerwują mnie juz te Nowoczesne technologie (chodzi o te które doją z nas pieniądze).

Weteran
Opublikowano

He he, czego ludzie nie napiszą, żeby zdobyć popularność.

Za niedługo będą bransoletki nieśmiertelności..

1329036830-U154499.png
Opublikowano
pełni się zgadzam . A ponadto uważam że jest to coś w stylu takiej tabletki z cukru (chodzi mi o to że daje się człowiekowi pewien produkt który ma mu pomóc a w rzeczywistości nic nie daje lecz to siła woli i wiara w działanie produktu sprawia że występują skutki)

Chodzi Ci o placebo :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pewnie działa to tak jak homeopatia, czyli nie działa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

gdzie to kupiles telezakupy mango ?

dokladnie takie rzeczy tylko w MANGO moze producent podpisal nawet program partnerski z mango

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...