Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Credit Maker

bosmaster44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Credit Maker dla Windows XP

Link do Pliku

http://www.sendspace.pl/file/d443a8bfa0822a289ab6420

Skan:

https://www.virustotal.com/file/5da6091212c3d5d44b70aa439a71d19471e0004f07c6db186e4de03cf9dade48/analysis/1333198833/

Skan z kompa:

http://zapodaj.net/2d6270470546.jpg.html

1.Ściągnij mój plik

2.Odpal program

3. Odpal Charles

4.Włącz Mozille

5. Zaloguj się na Darkorbit serwer Polska 2

6.Naciśnij F1

7.Naciśnij sklep

Jeśli źle dopasowany skrót Poradnik czy Tut sam nie wiem proszę o zmianę

Kto chce niech da like

PS. Program nie jest mój tylko podmieniłem pliki

Opublikowano

a dziala z charlesem 3.6.5 i tak wgl to dalej twn progfram mi nic nie robi

ściągnij mój plik odpal program włącz Mozille naciśnij F1 i naciśnij sklep mi działa tobie też powinno pisz na pw jak coś pomoge bo nie będe sobie nabijał postów

Opublikowano

sciagnolem i juz myslalem ze dziala ale jak chce juz sprzedac to nic nie robi i nie wlacza charlesa

xxxx

Opublikowano

sciagnolem i juz myslalem ze dziala ale jak chce juz sprzedac to nic nie robi i nie wlacza charlesa

@up jeszcze podmienie ikony z Charlesa i wrzucę nowy link

Opublikowano

:|

Załamka

Mpcforum [*] RIP

Uploadną czyis program po raz enty aa i tak niczym te wersje się nie różnią, nikomu nie zadziałają. CREDITS MAKER NIE JEST DO UŻYTKU PUBLICZNEGO I NIGDY NIE BYŁ TWORZONY Z MYŚLĄ O TYM. Sami musicie go ogarnąć, każdy indywidualnie. Nooby:p

A ty marihuana661 (co do nicku to zakładam że pewnie kolega ci wciska majeranek z tytoniem...), na chuj promujesz temat Sekhmeta skoro założyłem własny z poprawioną wersją lekko?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Prosze o chwilowe zamknięcie dojde do tego jak zrobić żeby włączał Charles to będzie można otworzyć

Dochodzić ziomek to możesz sobie waląc konia.

Wystarczy podmienić odpowiedni obrazek. W mojej wersji wszystko działalo na XP, a właściwie powinno (lecz oczywiste było że nie wszystkim). No ale jak wolisz bazować na zjebanej wersji testowej którą wstawił Sekhmet bez mojego pozwolenia to pozdro,pis jou.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

@up podmieniłem jakoś wszystkie obrazki z WinXP i nie działa

bo źle podmieniłeś.

Nie pisałeś go to nie wiesz jak działa. Zresztą jak bazowałeś na wersji od Sekhmeta to się nie dziw że nie działa. Pozdro pis jou

Opublikowano

:|

Załamka

Mpcforum [*] RIP

Uploadną czyis program po raz enty aa i tak niczym te wersje się nie różnią, nikomu nie zadziałają. CREDITS MAKER NIE JEST DO UŻYTKU PUBLICZNEGO I NIGDY NIE BYŁ TWORZONY Z MYŚLĄ O TYM. Sami musicie go ogarnąć, każdy indywidualnie. Nooby:p

A ty marihuana661 (co do nicku to zakładam że pewnie kolega ci wciska majeranek z tytoniem...), na chuj promujesz temat Sekhmeta skoro założyłem własny z poprawioną wersją lekko?

Następny kurw.. przychlast dowalający sie do nicku .

To że czytałeś o ziole z google to nie znaczy że już mozesz wszystkim wkrecać że się na tym znasz pajacu.

A od maryhy sie odjeb durniu bo nic ci nie robi po prostu ma taki nick i tyle.Założe sie ze 1 dzień ze mną i byś poleciał jak pojeb... na komende sprzedać że jarałem .

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Następny kurw.. przychlast dowalający sie do nicku .

To że czytałeś o ziole z google to nie znaczy że już mozesz wszystkim wkrecać że się na tym znasz pajacu.

A od maryhy sie odjeb durniu bo nic ci nie robi po prostu ma taki nick i tyle.Założe sie ze 1 dzień ze mną i byś poleciał jak pojeb... na komende sprzedać że jarałem .

Sprzedać chłopie to Ty matkę byłeś na komendzie.

Dobrze mówi chłopak, A Ty niecałe 2 tygodnie w temacie i skacze lamus..

Nie znasz się ? Nie pisz, Lepiej dla Ciebie wyjdzie.

yolh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...