Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Cheaty-Car changer-komplikacje - od teraz płatne ?

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo-nfs-world.jpg

Witam

Pisze tego posta gdyż mam wiele zapytań na pw szczególnie o car changer,a więc

Zapewne zauważyliście,że nie zamieszczam nowych cheatów czy nakładek car changer,bo żeby z tego korzystać przy odpaleniu takich programów/cheatów (jak kto woli nazywać) trzeba posiadać konto na Deerhunter,ale żeby założyć tam konto za free to już od dawnego czasu się nie da,więc teraz żeby mieć konto na Deerhunter trzeba dać dotacje w kwocie min 5 USD także można powiedzieć cheaty od Deerhunter(a) można uznać za płatne gdyż trzeba jednorazowo przeznaczyć te 5 USD,bo inaczej nie odpali się program/cheat.Kiedyś miałem konto założone na Deerhunter można powiedzieć,że nie tak dawno i ogólnie użyczałem te konto 2 znajomym,żeby nie raz pobierali sobie co tam chcą,ale co do czego jak to wyszło konto się rozpłynęło i tutaj nikt nie zmieniał passów czy coś w ten deseń pewnie nie można było użyczać sobie konta,bo jak to można inaczej nazwać,że konto poszło się kochać :P

Opublikowano

Można zrobić zżute i 1 osoba by pobierała i udostępniała tym osobom, które by zapłaciły. A widzę że tam ciągle pojawiają się nowe haxy.

http://www.deerhunter2005.net/forumdisplay.php?fid=17

Pozdro.

Opublikowano

Można zrobić zżute i 1 osoba by pobierała i udostępniała tym osobom, które by zapłaciły. A widzę że tam ciągle pojawiają się nowe haxy.

http://www.deerhunter2005.net/forumdisplay.php?fid=17

Pozdro.

Tak raczej to nie wyjdzie gdyż samo udostępnienie cheata/programu to nie problem gdyż i na obecną chwilę mogę udostępnić,ale co komuś po tym jak żeby odpalić tego cheata/program trzeba mieć passy i podobno ma działać tylko na jeden komputer (w tym czasie ? / poza tym ja już też dzieliłem konto i poszło **** )

Jeśli nie wierzycie mogę udostępnić np.car changer,ale co z tego jak się go nie uruchomi i właśnie w tym sęk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...